Zamdan sonra ne olacak?

21ebu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün 1 Temmuz zammını gördük. Şahsen 100mbps ye ayda 700 lira verebilecek gücüm yok. İnternetsiz mi kalacağız? Diğer firmalar da böyle zam yapmamış olan var mı? Yol gösterir misiniz bir internetimiz var zaten başka ne bir tatile gidiyorum ne arkadaşlarım var dışarda gezebiliyorum hiçbir şey yok arkadaşlar benim gibi milyonlar var. Birisi içimi rahatlatabilir mi? Şu anda 100mbps Türk Telekom fiber kullanıyorum 2 haftadır taşınmışım. Bitmesine az kaldı 2024'te bitiyor. Bittiği zaman ne yapacağım hangi sağlayıcıya geçebilirim? Millenicom'da 100mbps 239₺ sanırım ona geçmeyi düşünüyorum ama doğru mudur o da bilmiyorum zam gelir belki onanda.

O fiyatlar TT gibi firmalarda taahhüt ile aşağıya iniyor. Alternatif birçok firma bu taahhüt işine hiç girmiyor bile. 200-300 TL aralığındaki fiyatların 50-100 TL arasında zamlanmasını bekleyebiliriz. Geçen zam dönemlerinde bu şekilde oldu genelde. 239 olmaz, 300 olur belki.

Bende 2 hafta önce 35mps anlastim 170 liraya 2024 yazın bitecek.

Nufus çok. Yavas yavaş kıtlıkta baş gösterecek.

Fiyatları arttırıyorlar boylelikle bir takım insanlar internetlerini kapattıracak belki de altyapı rahatlayacak bunun bir ton sosyolojik temeli var. Aslında.

Taahhütsüz internet fiyatları dostum bunlar, sizinki 2024'e kadar taahhütlü olduğu için bu fiyatlardan etkilenemeyeceksiniz.
Yani hocam 2024te bittikten sonrasını diyorum ben zaten 4-5 ay kaldı. Tahaddütlü paketler çıkacak ve fiyatları düşük olacak mı şimdikiler gibi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı