O kadar çok fiyat değişiyor her şeye o kadar çok zam geliyor ki yemin ediyorum bıktım. Sürekli fiyatlara bakmaktan psikolojim bozuldu. Hiçbir şey alamıyorum artık. Her yerde fiyatlar ekonomi siyaset duymakta insanı sıkıyor. Arkadaş bizim ne suçumuz vardı da bu ülkede doğduk bunları yaşamak zorunda kaldık.
Pendik’te bir sokak röportajında konuşan vatandaş ayağındaki ayakkabıyı çöpten aldığını söyleyerek, “Ekonomi kötü olsa böyle bir ayakkabıyı çöpte bulamazsın” dedi.
kronos35.news
Böyle zihniyetler olduğu sürece maalesef elden bir şey gelmiyor. @ÖzkanK bu adam sen misin yoksa?
Bu arada farklı parti seçilirse seçimde , ekonominin hemen düzeleceğini sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz. En iyi ihtimalle en az 3-4 yılda ülkedeki sorunlar yavaş yavaş azalır.
Bu arada farklı parti seçilirse seçimde , ekonominin hemen düzeleceğini sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz. En iyi ihtimalle en az 3-4 yılda ülkedeki sorunlar yavaş yavaş azalır.
Bu arada farklı parti seçilirse seçimde, ekonominin hemen düzeleceğini sanıyorsanız büyük yanılıyorsunuz. En iyi ihtimalle en az 3-4 yılda ülkedeki sorunlar yavaş yavaş azalır.