Zamlardan sonra iPhone 13 alınır mı?

Paranız varsa alınır ama cidden o kadar fiyat ben veremezdim. S21 FE veya S21+ falan alırdım. Ancak para sorunu yoksa iPhone 13 uzun yıllar kafanız rahat gider.

S21 FE mi ahahahaha, hocam sosyaldeki konuları takip etmediğiniz o kadar belli ki yapmayın gözünüzü seveyim. Daha geçenlerde bir arkadaşa S21 FE önerildi, öneriye bakarak gidip aldı, sizin gibiler yüzünden hüsrana uğradı. Kullanmadığınız deneyimlemediğiniz modelleri önermeyin, önereceksenizde lütfen iyice araştırın. İyi sosyaller.

S21 FE mi ahahahaha, hocam sosyaldeki konuları takip etmediğiniz o kadar belli ki yapmayın gözünüzü seveyim. Daha geçenlerde bir arkadaşa S21 FE önerildi, öneriye bakarak gidip aldı, sizin gibiler yüzünden hüsrana uğradı. Kullanmadığınız deneyimlemediğiniz modelleri önermeyin, önereceksenizde lütfen iyice araştırın. İyi sosyaller.
Ya abi anlamıyorum cidden.S21 fe mi alın demişim ben ne alaka bu mesajlar?
ben kendim iphone kullanıyorum gelmiş bana birisi “her konuya fe öneriyosunuz “ diyor ki daha önce hiçbir konuya yazmadım.
MESAJIMDA;
Ben olsaydım diyorum ben.
Sonra da diyorum ki,Bütçe sorunu yoksa 13 alınmalı.Nesi durumuna öneri değildi .. demez olaydım böyle anlaşılacağını bilsem.Benimde anlatmak istediğim 9-10 binden fazla vermeyeceğim ve şu piyasadaki hiçbir telefona 15+ vermeyeceğim olmasıydı ama tamamen kendi fikrimdi başkası verebilir.Sadece kendi kişisel,öznel fikrimi belirttim ÖZÜR dilerim fikir belirtme özgürlüğümü kullandığım için.

Ya abi anlamıyorum cidden. S21 FE mi alın demişim ben ne alaka bu mesajlar?
Ben kendim iPhone kullanıyorum gelmiş bana birisi “her konuya FE öneriyosunuz “ diyor ki daha önce hiçbir konuya yazmadım.
Mesajımda;
Ben olsaydım diyorum ben.
Sonra da diyorum ki, bütçe sorunu yoksa 13 alınmalı. Nesi durumuna öneri değildi. Demez olaydım böyle anlaşılacağını bilsem. Benim de anlatmak istediğim 9-10 binden fazla vermeyeceğim ve şu piyasadaki hiçbir telefona 15+ vermeyeceğim olmasıydı ama tamamen kendi fikrimdi başkası verebilir. Sadece kendi kişisel, öznel fikrimi belirttim özür dilerim fikir belirtme özgürlüğümü kullandığım için.

Konuyu açan arkadaşın yazdığı mesajda S21 FE kelimesi bile geçmiyor hocam, nasıl bir alaka kurdunuz?

Konuyu açan arkadaşın yazdığı mesajda S21 FE kelimesi bile geçmiyor hocam, nasıl bir alaka kurdunuz?

Başta güncel piyasadaki fiyatlara göre kendi düşüncemi belirttim. Ardından da arkadaşın sorusuna cevap olarak 13'ü önerdim. Hocam cidden boşuna uzadı, ben kendimi eksik veya yanlış ifade etmiş olabilirim veya anlaşılamıyor olabilirim fazla uzadı zaten benim arkadaşa önerim S21 vs değildi. Zamlardan sonra bu fiyatlara telefon almayacağıma dair kendi görüşümdü. Gereksiz bir ekleme olabilir bilmiyorum kendi fikrimi ekleyip sonra arkadaşın sorusuna cevap yazmıştım, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı