Mesaj yazdığı gün hesap açıp 1 mesajı bulunan arkadaşlar gözüme pek şüpheli geldi Gerekçe veya kaynak belirtebilirler mi? Gerçekten alışveriş yapan kişiler deneyimlerini anlatabilirse sevinirim. Ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Mesaj yazdığı gün hesap açıp 1 mesajı bulunan arkadaşlar gözüme pek şüpheli geldi Gerekçe veya kaynak belirtebilirler mi? Gerçekten alışveriş yapan kişiler deneyimlerini anlatabilirse sevinirim. Ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Hayır yapmadım. Alışveriş yapmayı düşündüğüm zamanlarda neredeyse hiçbir ürün stoklarında gözükmüyordu. O dönem gümrük ve ithalat vergilerinde yapılan değişiklikten dolayı sanırım. Şu an düzeltilmiş gözüküyor, fakat alışveriş yapmadığım için Zaptilla adına bir şey diyemeyeceğim. Onun yerine aşağıda ki konuya göz atabilirsiniz. Ben de sutore üzerinden alışveriş yaptım ve memnun kaldım.
Dostlar, başlıktan gördüğünüz gibi sutore.com adlı web sitesinden Nike Air jordan 1 Mid Armory Navy adlı modelinden almayı düşünüyorum ama web sitesindeki ürünler orijinal mi? Nakit ödeme de yok yani kartla sipariş vermek zorundayım ve tedirgin oluyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Zaptila çakma ürün satmakta. Türkiye'de bu kadar fazla model seçeneği ve numara seçeneği asla olamaz. Üstelik ürünlerin bütün numaralarının fiyatlandırması aynı. Hype-Merch veya Sutore'yi tercih edin.
Zaptila çakma ürün satmakta. Türkiye'de bu kadar fazla model seçeneği ve numara seçeneği asla olamaz. Üstelik ürünlerin bütün numaralarının fiyatlandırması aynı. Hype-merch veya Sutore'yi tercih edin.
Cok pahalı iki sitede bura bayağı uygun beni işkillendiren nokta her üründe her stok var, numara var. Yani çakma mı acaba ürün alan varsa söylebilir mi? Ona göre alacağım.
Air Jordan 1 Retro High Og 'Prototype' bu ürünü alıcam lutfen daha önce alısveris yapmıs olan varsa urunler cakma mı soyleyebilrmisiniz