Haklı bulaşma ihtimali var.Belki de şu anda telefonunda yavaştan yavaştan bilgilerini emcüklüyordur.
Bulasırmı trojan vürüsü.Daha detaylı yazar mısın anladığım kadarıyla telefona falanda bulaşıyor mu diye soruyorsan evet telefon tablet hepsine göre virüs var.
Trojan vürüsü bulasırmı belkiHaklı bulaşma ihtimali var.
Hocam ne kadar hardcoded olduğuna bağlı. Yani şimdi öyle bir virüs vardır ki "mrb ab nasılsın ab iyi misin ab" demekten başka bir şey yapmaz. Ama bir virüs vardır ki BIOS'unu param parça eder bilgisyarını kullanılmaz hale getirir. Malwarebytes kurup bir taratın bakalım.Trojan vürüsü bilgisayarıma format atım internet üzerinden telefona bulasma ihtimali var mı?
Bulasırmı trojan vürüsü.
Hocam ne kadar hardcoded olduğuna bağlı. Yani şimdi öyle bir virüs vardır ki "mrb ab nasılsın ab iyi misin ab" demekten başka bir şey yapmaz. Ama bir virüs vardır ki BIOS'unu param parça eder bilgisyarını kullanılmaz hale getirir. Malwarebytes kurup bir taratın bakalım.
Sorun olacağını sanmıyorum güle güle kullanın.Format atım Malwarebytes ve Kaspersky diye 1 uygulamayla taratım Kaspersky 1 tane buldu Malwarebytes 9 tane buldu daha fazla varsa diye format atım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.