ZArchiver data dosyalarına erişim engellendi hatası veriyor

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 108

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.
ZArchiver Android klasöründe işim olunca kullanıyorum ama data dosyalarına erişim engellendi hatası veriyor. Nasıl çözerim bunu root atmadan?

IMG_20251019_133619.jpg

Shizuku kullanmanızı öneririm. Root erişimi gerektirmez. Kablosuz hata ayıklama ile bağlanıp ZArchiver’a yetki verdiğinizde data klasörüne erişebilirsiniz.

Shizuku kullanmanızı öneririm. Root erişimi gerektirmez. Kablosuz hata ayıklama ile bağlanıp ZArchiver’a yetki verdiğinizde data klasörüne erişebilirsiniz.
Nasıl yapılıyor bir rehber veya video var mı basitçe anlatan?

Herhangi bir güvenlik sıkıntısı olmaz değil mi?

Birde sadece bilgisayar mi lazım onun için?

@Dorzi, Güvenlik açısından bir sorun olmaz; cihazınızın garantisini etkilemez. Kolay ve güvenilir bir yöntemdir, herhangi bir bilgisayara ihtiyaç yoktur.

Aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Dorzi, Güvenlik açısından bir sorun olmaz; cihazınızın garantisini etkilemez. Kolay ve güvenilir bir yöntemdir, herhangi bir bilgisayara ihtiyaç yoktur.

Aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir hata aldım. Yardım alın yerine girdigimde USB hata ayıklama açın diyor açtım ama düzelmedi.

IMG_20251019_140902.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı