ZArchiver işlemi hatalarla tamamlandı

mehmet05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Minecraft dünyamı aktarmak için başka bir telefona aktarmak istiyorum ama işlem hatalarla tamamlandı uyarısı alıyorum ve bu yüzden atamıyorum. Farklı bir uygulamadan da yapamadım gibi aynı sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı?

IMG-20250825-WA0014.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, cihazınız Android 13 veya üstü ise bu sorun yaşanıyor diye biliyorum—Android kısıtlamaları yüzünden.

Dünyayı bu şekilde aktarmak için Shizuku kurun, çalıştırın ve ZArchiver ayarlarından ROOT erişim tipini "Shizuku / SUI" yapın ve dosyayı aktarmayı tekrar deneyin.

Yine aktaramazsanız, istediğiniz dünyanın klasörüne girin ve tüm dosyaları seçin. Seçtikten sonra hepsini .zip formatında sıkıştırın ve .zip uzantısını .mcworld yapın.

Dosyanın üzerine tıklayıp "Görüntüle" tuşunun yanındaki oka basın ve Minecraft’ı seçin. Eğer Minecraft görünmezse ES Dosya Yöneticisi indirin ve .mcworld dosyasını ES Dosya Yöneticisi ile açmayı deneyin. Minecraft görünecektir.

Android’in data’da yaptığı kısıtlamalar sebebiyle Minecraft dünyalarını aktarmanın en basit çözümü bu.

Not
Minecraft dünyası klasöründeki dosyaları seçip .zip yapmadan önce ana dizine çıkartın (örn. Download) ve öyle sıkıştırın. Android sistemi, bu işlemi data klasöründe yapmanıza izin vermeyebilir.

Ayrıca internetten indirdiğiniz her APK dosyasını VirusTotal’a yükleyip tarama yaptırmayı unutmayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı