Zayıf biri gym'e başlayabilir mi?

Fronzy

Hectopat
Öncelikle 16 yaşındayım 46-47 kiloyum gym'e başlamak istiyorum fakat başladığım zaman kasa dönüşecek yağım bile yok. 😀 Gym'e başlamak için uygun zaman sizce ne zamandır kilo almak istiyorum ama alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 16 yaşındayım 46-47 kiloyum gym'e başlamak istiyorum fakat başladığım zaman kasa dönüşecek yağım bile yok. 😀 Gym'e başlamak için uygun zaman sizce ne zamandır kilo almak istiyorum ama alamıyorum.
Yağlar kasa dönüşmez. Zayıf başlamanın avantajı kilo alacak bir beslenme programı ile antrenmanlarını aksatmadan yaparsan kas kütlesi kazanarak kilo alırsın yani şekilli vücudun olur.

Ayrıca kilo alamıyorum diye bir şey yok. Sağlıksal bir sorunun yok ise kilo alamamanın tek sebebi günlük kalori ihtiyacını karşılamıyor olmandır. Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek

Ben dahil bu forumda bir çok kişi spora zayıf başladı. Ben 1.86 boyunda 60-61 kiloyken başladım hiç kasım yoktu. Zamanla kilo alarak ve spor yaparak vücudum yerine oturdu 85-86 kilolarda gayet iyi duruyorum.

yağlar kasa dönüşmez. Zayıf başlamanın avantajı kilo alacak bir beslenme programı ile antrenmanlarını aksatmadan yaparsan kas kütlesi kazanarak kilo alırsın yani şekilli vücudun olur.

Ayrıca kilo alamıyorum diye bir şey yok. Sağlıksal bir sorunun yok ise kilo alamamanın tek sebebi günlük kalori ihtiyacını karşılamıyor olmandır. Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek

Ben dahil bu forumda birçok kişi spora zayıf başladı. Ben 1.86 boyunda 60-61 kiloyken başladım hiç Kasım yoktu. Zamanla kilo alarak ve spor yaparak vücudum yerine oturdu 85-86 kilolarda gayet iyi duruyorum.

Hocam günlük ortalama 1100 1200 kalori alıyorum.Galiba çok yetersiz

Günlük kalori ihtiyacını hesaplayınca 2450 kalori çıktı bu kadar kaloriyi en hızlı şekilde nasıl alırım çünkü belli bir yerden sonra tıkanıyorum ve iştahım kesiliyor.

Başlanır tabii de bu yaşlarda Gym'ye gitmek pek mantıklı değil, dövüş sporu yapman daha iyi olur çünkü belli bir yaştan sonra bir şey öğrenmen zorlaşıyor.

Öncelikle 16 yaşındayım 46-47 kiloyum Gym'e başlamak istiyorum fakat başladığım zaman kasa dönüşecek yağım bile yok. 😀 Gym'e başlamak için uygun zaman sizce ne zamandır kilo almak istiyorum ama alamıyorum.

Bende 16 yaşındayım 49 kilo başladım bulka şu an 63 kiloyum 2 aydir bulktayim 1 aydır spor yapıyorum ağırlıklarim manyak arttı 2 yil onceden filan birkac ay spor gecmisim oldugu için creatinde kullanıyorum gunde 3800-4200 kalori arası besleniyorum hedef 72-73 kilo. gainerde kullanıyorum boş is protein tozu al yeter shake yap shake e bi olcek toz at 1 tam muz 2 yemek kaşığı yoğurt at 5-10 tane yaban mersini 10 tane cicibebe at 200 ml süt dök 100-150 gram yulaf varsa 1-2 yemek kaşığı zeytin yağı at bunu sabah aksam iç sadece shake 3000 kalori sağlıyor birtanesi 1500 kalori 1-2 ay sonra 60 olursun çok rahat şimdiden kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı