Yağlar kasa dönüşmez. Zayıf başlamanın avantajı kilo alacak bir beslenme programı ile antrenmanlarını aksatmadan yaparsan kas kütlesi kazanarak kilo alırsın yani şekilli vücudun olur.Öncelikle 16 yaşındayım 46-47 kiloyum gym'e başlamak istiyorum fakat başladığım zaman kasa dönüşecek yağım bile yok.Gym'e başlamak için uygun zaman sizce ne zamandır kilo almak istiyorum ama alamıyorum.
yağlar kasa dönüşmez. Zayıf başlamanın avantajı kilo alacak bir beslenme programı ile antrenmanlarını aksatmadan yaparsan kas kütlesi kazanarak kilo alırsın yani şekilli vücudun olur.
Ayrıca kilo alamıyorum diye bir şey yok. Sağlıksal bir sorunun yok ise kilo alamamanın tek sebebi günlük kalori ihtiyacını karşılamıyor olmandır. Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek
Ben dahil bu forumda birçok kişi spora zayıf başladı. Ben 1.86 boyunda 60-61 kiloyken başladım hiç Kasım yoktu. Zamanla kilo alarak ve spor yaparak vücudum yerine oturdu 85-86 kilolarda gayet iyi duruyorum.
Fazlasıyla yetersiz. Kilo almak istiyorum diyorsanız 2-3 katını yemeniz lazım en az. Spora başlamakta iyi olur daha iyi beslenmek şartıyla.Hocam günlük ortalama 1100 1200 kalori alıyorum.Galiba çok yetersiz
Başlanır tabii de bu yaşlarda Gym'ye gitmek pek mantıklı değil, dövüş sporu yapman daha iyi olur çünkü belli bir yaştan sonra bir şey öğrenmen zorlaşıyor.
Öncelikle 16 yaşındayım 46-47 kiloyum Gym'e başlamak istiyorum fakat başladığım zaman kasa dönüşecek yağım bile yok.Gym'e başlamak için uygun zaman sizce ne zamandır kilo almak istiyorum ama alamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.