Zayıf saçlar için şampuan önerisi

Falcon 9

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, çocukluğumdan beri hep normal şampuan kullanırdım ve saçlarım çok zayıf, cansızdı. Son zamanlarda Pantene'in zayıf ve cansız saçlar için olan bir şampuanını kullanıyorum ve gerçekten saçlarımı güçlendirdi — gözle görülür bir fark var ve ben bunu hissedebiliyorum. Ama inanılmaz kepek yapıyor. Bu normal mi? Değilse önerebileceğiniz başka bir şampuan var mı? Veya kepeğin geçmesi/azalması için önerdiğiniz yöntemler var mı?
(Saçım normalde pek kepekli değil.)

Arkadaşlar, çocukluğumdan beri hep normal şampuan kullanırdım ve saçlarım çok zayıf, cansızdı. Son zamanlarda Pantene'in zayıf ve cansız saçlar için olan bir şampuanını kullanıyorum ve gerçekten saçlarımı güçlendirdi — gözle görülür bir fark var ve ben bunu hissedebiliyorum. Ama inanılmaz kepek yapıyor. Bu normal mi? Değilse önerebileceğiniz başka bir şampuan var mı? Veya kepeğin geçmesi/azalması için önerdiğiniz yöntemler var mı?
Saçlarını güçlendirmedi, saçlarını içinde hangi kimyasal varsa onunla doldurdu. Ancak saç derin bundan memnun değil, saçlarını alıştığı duruşu da değişmiş olabilir - kısacası bu bir tip reaksiyon, alerji. Uzun vadede kalıcı bozukluk v.b yapmaya meyillidir alerjiler, en tatsız örneği MS hastalarıdır - vücudu savunan sistemler vücudu yemeye başlarlar.

Saçlarının zayıflığı genetikse, yapacak bir şey yok. Eskilerin uyguladığı kayısı, yumurta akı gibi şeyleri uygulayabilirsin.

Benim saçlar da cansızdı, dökülüyordu ve senin dediğin gibi gibi onun bunun karşıtı diye satılan şampuanlar ya sivilce, ya da kepek yapıyordu. Epey şampuan değiştirdim ve 4-5 aydır Urban Core Argan oil & Keratin şampuanını kullanıyorum ve yaşadığım sorunları artık yaşamıyorum ve memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı