Zayıf Wi-Fi sinyali için adaptör önerisi

Valiented

Megapat
Daha fazla  
Odamdan internet çekmiyor ve modemin olduğu oda ile benim odam arasında PowerLine koyabileceğim ayarda bir priz bulunmuyor. Zamanında linkteki ürünü 70 TL'ye almıştım. Şimdi 210 TL olmuş. Çok verimli bir şekilde kullanabildiğim de söyleyemem zaten bu yüzden tekrar aynı ürünü almak istemiyorum. İnternette ping gibi sorunlar olmadan bağlanabileceğim ve bir cihaz tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:
Odamdan internet çekmiyor ve modemin olduğu oda ile benim odam arasında PowerLine koyabileceğim ayarda bir priz bulunmuyor. Zamanında linkteki ürünü 70 TL'ye almıştım. Şimdi 210 TL olmuş. Çok verimli bir şekilde kullanabildiğim de söyleyemem zaten bu yüzden tekrar aynı ürünü almak istemiyorum. İnternette ping gibi sorunlar olmadan bağlanabileceğim ve bir cihaz tavsiyeniz var mı?
Ben bir suru farkli farkli adaptorler denedim. $50 olsun $25 olsun hicbiri ping sorunumu cozmedi. 2 oda var modem ile aramda ve duvarlarin ici tahta. Bence modemin ve routerin iyi degil ise once onlari yukselt.

PC için mi yoksa laptop için mi?
Ona göre USB veya PCI önereceğim de.

Laptop için.

Ben bir suru farkli farkli adaptorler denedim. $50 olsun $25 olsun hicbiri ping sorunumu cozmedi. 2 oda var modem ile aramda ve duvarlarin ici tahta. Bence modemin ve routerin iyi degil ise once onlari yukselt.

Modem yükseltmek istemiyorum çünkü bu sorun ailemin evindeyken oluyor. Modem kardeşimin odasında olduğu için o bir sorun çekmiyor. Sadece benim için modem yükseltmek gereksiz masraf gibi geliyor çünkü sürekli bu evde olmuyorum.

Buna bir bakin derim.

Konuda belirttiğim gibi iki oda arasında tam verim alabileceğim bir priz olmadığı için PowerLine almak istemiyorum.

Modem size sinyal gönderecek kadar güçlü olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Eğer modeminizin anteni değiştirilebiliyorsa, daha yüksek kazanca sahip bir anten alın önce. Eğer antenleri değişmeyen bir modelse, anteni değişen bir model alın, ya da Ethernet kablosu ile yakınınıza başka bir modemi alan genişlitici olarak kurun. Daha sonra bilgisayar için adaptör alın. Yine yetmiyorsa adaptörünüzün antenini de daha yüksek kazançlı ile değiştirin.

Modem size sinyal gönderecek kadar güçlü olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Eğer modeminizin anteni değiştirilebiliyorsa, daha yüksek kazanca sahip bir anten alın önce. Eğer antenleri değişmeyen bir modelse, anteni değişen bir model alın, ya da ethernet kablosu ile yakınınıza başka bir modemi alan genişlitici olarak kurun. Daha sonra bilgisayar için adaptör alın. Yine yetmiyorsa adaptörünüzün antenini de daha yüksek kazançlı ile değiştirin.

Kullandığım modem kurulum yapıldığında bize verilen modem. Çok geniş sinyal alanı yok sanıyorum. Uygun fiyatlı ve güçlü sinyal gönderen modem tavsiyeleriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı