Zborsa hesabına para yatırmaya çalışınca "10.000 TL limit" uyarısı

emrre.exe

Centipat
Katılım
11 Mart 2023
Mesajlar
268
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bugün Ziraat Mobil üzerinden Zborsa hesabıma 2000 lira para gönderip hisse alacaktım ama Zborsa'ya 10.000 lira altı para göndermezsiniz diye bir uyarı aldım. Bu nasıl bir saçmalıktır? 2 hafta önce bu limit 1000 liraydı, her geçen gün arttırıyorlar. Bunun bir çözüm yolu var mı? Ülkenin durumuna bak, yatırım bile yapamaz olduk. Her şeye bir engel koyuyorlar.
 
Sağ alt 3 çizgi > Para transferleri > Hesaplarım arası transfer > Yatırım Hesabıma. Bunu dener misin?
listelenecek hesabınız bulunmamaktadır diyor.

Zaten yatırım hesaplarıyla bir işim yok. Yatırım hesaplarında döviz , altın hesabı falan açılıyor. Ben borsa hesabıma para atmak istiyorum.
 
Biz de Ziraat kullanıyorduk ancak bu limitten dolayı bıraktık. VakıfBank öneririm. ZBORSA gibi saçmalığı yüklemene de gerek olmuyor yani VakıfBank'ın kendi uygulamasından her şeyi yapabiliyorsun ayrı bir uygulamaya ihtiyaç yok. Ayrıca çok basittir arayüzü nedeniyle.

Bu arada şöyle saçma bir bilgi de vereyim. Ziraat müşteri hizmetlerini aradık ve para göndermek isterken 1000TL limit uyarısı alıyoruz dedik. Karşıda ki kişi "eee" dedi. Bende çok saçma böyle bir şey yoktu belki 100TL'lik hisse alacağım dedim. Neden saçma olsun dedi. O anda telefonu kapattım ve Ziraat'i sildim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı