Kırıksa, versiyonda hat olabilir.Herkese merhaba. ZBrush 2025'te CTRL+Z yapmama rağmen geri alma işlemi çalışmıyor.
Kardeşim bende kırık kullanıyorum neyaparsam yapıyım hata verip atıyor versiyonu nasıl değiştircem yardım edermısın ?Kırıksa, versiyonda hat olabilir.
Başka bir ekipten, başka bir versiyonu deneyebilirsin - tercihen en yeni versiyonları değil de öncekileri kullanmak stabilite açısından her programda ve durumda daha iyidir.Kardeşim bende kırık kullanıyorum neyaparsam yapıyım hata verip atıyor versiyonu nasıl değiştircem yardım edermısın ?
nasıl yapıcaz bunu bır arkadaş kurmuştu hıc anlamıyorum bunu sılıyım sımdı arkadasım surum değişltiiz olur dedı ama ben anlamıyorum.Başka bir ekipten, başka bir versiyonu deneyebilirsin - tercihen en yeni versiyonları değil de öncekileri kullanmak stabilite açısından her programda ve durumda daha iyidir.
Güzel bak anlayan arkadaşın var, o da dediği gibi sürüm değişmek gerek demiş, bırak o gelene kadar dursun sonra o hallederken ona sor öğren, çözersin.nasıl yapıcaz bunu bır arkadaş kurmuştu hıc anlamıyorum bunu sılıyım sımdı arkadasım surum değişltiiz olur dedı ama ben anlamıyorum.
Bir hafta önce dedi müsait değilmiş zaman kaybetmek istemiyorumGüzel bak anlayan arkadaşın var, o da dediği gibi sürüm değişmek gerek demiş, bırak o gelene kadar dursun sonra o hallederken ona sor öğren, çözersin.
Yardımcı olacak mısın ?Güzel bak anlayan arkadaşın var, o da dediği gibi sürüm değişmek gerek demiş, bırak o gelene kadar dursun sonra o hallederken ona sor öğren, çözersin.
Hayır, ev taşıyorum.Bir hafta önce dedi müsait değilmiş zaman kaybetmek istemiyorum
Yardımcı olacak mısın ?
Hayır, ev taşıyorum.
Teşekkürler, 40 yıllık evi taşıyorum çok iş var hatırası antikası aile yadigarları vb.pekı tamam kolay gelsın.
Ev taşıdıktan sonra yardım eder misın bugün bayağı uğraştım PC kendılığınden kapanınca ZBrush'ı sıldım yardım edersen cok dua ederım gerçekten zor durumdayım PC işlerınden hiç anlamam Google ZBrush crack falan yazdım bir şey bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.