Zed ile Q kullanımı

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Evet, bir süre oyunu düzenli oynamadıktan sonra Zed'de Q tutturamamaya başladım. Önerileriniz var mıdır?

Oyunda ustalık ligindeyim. Bronz şakaları falan yapmayın lütfen. :/

Rakibin oynayışını analiz etmek çok önemli, nasıl dodge attığını genellikle hangi yöne kaçtığını. Bu şekilde kısmi tahmin ile gideceği yöne shuriken atmak en iyi yöntemdir.

Rakibin oynayışını analiz etmek çok önemli, nasıl dodge attığını genellikle hangi yöne kaçtığını. Bu şekilde kısmi tahmin ile gideceği yöne Shuriken atmak en iyi yöntemdir.
10 tane maç attım bir kez olsun bile üçlü Shuriken tutturamadım arkadaş.

10 tane maç attım bir kez olsun bile üçlü Shuriken tutturamadım arkadaş.
Gölgelerin açısı çok onemli bu noktada arkadaşın da dediği gibi rakibi analiz edip nasıl Dodge attığını kavrayın. Bu tarz şeyler pratikle kazanılır. Bol bol oyun oynamalısınız Zed yüksek mekanik ve strateji gerektiren bir şampiyondur.

Her rakibin oynama tarzı farklıdır. Çok basit bir ornek olacak ama bir rakip genellikle sağa kaçarak dodgeleyebilirken bir diğer rakip sola kaçarak dodgelayabilir. Zaman alır hocam, zed zaten kolay bir şampiyon değil. Siz üstüne gittikçe gelişirsiniz.

Gece gündüz Zed oynayacaksın, birkaç Outplay gaza getirir. Profesyonel oyuncuların maçlarını da izleyebilirsin, özellikle Kore sunucusundaki maçlar efsane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…