Zed ile Q kullanımı

Rakibin oynayışını analiz etmek çok önemli, nasıl dodge attığını genellikle hangi yöne kaçtığını. Bu şekilde kısmi tahmin ile gideceği yöne shuriken atmak en iyi yöntemdir.

Rakibin oynayışını analiz etmek çok önemli, nasıl dodge attığını genellikle hangi yöne kaçtığını. Bu şekilde kısmi tahmin ile gideceği yöne Shuriken atmak en iyi yöntemdir.
10 tane maç attım bir kez olsun bile üçlü Shuriken tutturamadım arkadaş.

10 tane maç attım bir kez olsun bile üçlü Shuriken tutturamadım arkadaş.
Gölgelerin açısı çok onemli bu noktada arkadaşın da dediği gibi rakibi analiz edip nasıl Dodge attığını kavrayın. Bu tarz şeyler pratikle kazanılır. Bol bol oyun oynamalısınız Zed yüksek mekanik ve strateji gerektiren bir şampiyondur.

Her rakibin oynama tarzı farklıdır. Çok basit bir ornek olacak ama bir rakip genellikle sağa kaçarak dodgeleyebilirken bir diğer rakip sola kaçarak dodgelayabilir. Zaman alır hocam, zed zaten kolay bir şampiyon değil. Siz üstüne gittikçe gelişirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı