Zehirlenmek

Critox

Kilopat
Dostlar selam, birkaç saat önce hamburger yapmaya karar verdim ve tost makinesini kullandım fakat yağ çözücü dökülmüş üzerine (sadece bir koku aldım fakat tost makinesinden geldiğini anlamadım). Yemeği yaptım ve iki hamburgeri de yedim ayrıca yanında süt de içiyordum. Sonrasında bir şey döküldüğünü anlayınca isteyerek kustum (yaklaşık 30 dakika sonra) sonrasında da bir kase yoğurt yedim. Şu an yaklaşık 3 saat oldu fakat herhangi kötü bir şey hissetmedim şu ana kadar. Sizce bir şey yapmalı mıyım?

3 saatte bir şey olmadıysa daha sonra olacağını zannetmem. En kötü bayılırsınız evde başka biri de yaşıyorsa ambulansı arar. Ondan sonra hastaneye gidersiniz. %90 ihtimalle korona kaparsınız. Nefes alamamaya başlarsınız ondan sonra ölecek gibi hissedersiniz diye devam ederdim ama bir şey olmaz sakin.

Adam ın kalan ömrünü mü yazdın...

Bir şey olmaz büyük ihtimal kanka ama bakalım mide bulantısı baş dönmesi yoksa NP afiyet olsun
Eyvallah kanka
Çok sakinleştim teşekkürler

Her ihtimale karşı imkan varsa eğer saat başı tansiyonunuzu ölçün. Genelde tansiyonda belirtiler başlıyor. Bununla birlikte ishal, mide bulantısı ve karın ağrısı (özellikle kaburgaların iç kısımlarında) belirtileri olursa vakit kaybetmeden acile gitmelisiniz.

Nereden bulduğumu sorma.

Şu an herhangi birisini yaşamadım fakat işte ölçebileceğim bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…