Zeiron Game X50 sistem alınır mı?

4650G işlemcili sistemler. Bulduklarını atabilirsin inceleriz. 3400G de olur.

Bu oyunlara bu işlemci gider diyorsunuz yani değil mi? Ekran kartı hangileri olmalı ve RAM kaç GB olmalı şimdiden teşekkürler.

Yardım edersen çok sevinirim 4650G ne oluyor bilgim kısıtlı benim sahibindenden bakabilirim ne olduğunu söylebilirsen.

4650G Ryzen işlemcidir içinde dahili grafik bulunur tek 8 GB RAM ile iyi performans verir fakat 8x2 RAM ile performansı 2ye katlanmaktadır malum sitelerde APU sistem diye aratabilirsin bir de monitörün HDMI destekliyor mu?

İşlemci AMD Ryzen 5 Pro 4650G değil mi?

RAM en az 8 GB yeterli midir ya da 6 GB.

En az 8 GB en fazla 16 GB RAM kullanmanız gerek 8 GB kullanırsan performansını tam anlamıyla göremeyebilirsin.

4650G Ryzen işlemcidir içinde dahili grafik bulunur tek 8 GB RAM ile iyi performans verir fakat 8x2 RAM ile performansı 2ye katlanmaktadır malum sitelerde APU sistem diye aratabilirsin bir de monitörün HDMI destekliyor mu?

En az 8 GB en fazla 16 GB RAM kullanmanız gerek 8 GB kullanırsan performansını tam anlamıyla göremeyebilirsin.

Monitörüm bayağı eski değiştirebilirim VGA girişi var bir tek.

Ben şimdi işlemci yazab yerde filtrele deyip AMD Ryzen 5 Pro 4650G'yi seçip filtrelemem gerek değil mi ekran kartı seçmeden?

Ben şimdi işlemci yazab yerde filtrele deyip AMD Ryzen 5 Pro 4650G'yi seçip filtrelemem gerek değil mi ekran kartı seçmeden?

Yukarıda attığım sistem gayet güzel. Forum üzerinden satılıyor.

Evet yanına bir adet monitörde almak istiyorsan biraz daha işlemci modelini düşürebilirsin Ryzen işlemcilerin sonunda g varsa APU olmaktadır mesela Ryzen 3 2200G.

Yukarıda attığım sistem gayet güzel. Forum üzerinden satılıyor.

Evet 450 serisi anakart gayet ucuz fakat bir adet dönüştürücünüz olması gerek o Zeiron sisteme vereceğiniz 4500 yerine 500 TL daha ekleyin ileriye dönük olur en azından upgrade yaparsın.

Evet yanına bir adet monitörde almak istiyorsan biraz daha işlemci modelini düşürebilirsin Ryzen işlemcilerin sonunda g varsa APU olmaktadır mesela Ryzen 3 2200G.

Evet 450 serisi anakart gayet ucuz fakat bir adet dönüştürücünüz olması gerek o Zeiron sisteme vereceğiniz 4500 yerine 500 TL daha ekleyin ileriye dönük olur en azından upgrade yaparsın.

Ürün Gaziantep'te ben istanbuldayım nasıl alabilirim kargo parası verilmez herhalde pahalı tutar.

İ

Monitör özellikleri nasıl olmalı hiç anlamıyorum monitörden laptop kullandığım için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı