Zeiron Game X50 sistem alınır mı?

25-30 FPS oynamak istemezse diye söylemiştim yoksa güzel bir işlemcidir kendisi.

Ben alayım bu monitörlü 2.999₺ liği o zaman 70FPS yeterde artar GTAV dede 30FPS oynarkm çok teşekkürler güç kaynağının kötü olduğunu nasıl anlarım ve yine çok teşekkürler.

25-30 FPS oynamak istemezse diye söylemiştim yoksa güzel bir işlemcidir kendisi.

Neyde 25-30FPS GTAV de mi? Sana göre alınır mı bu 2.999₺'lik B350M anakartlıyı? Bana yeter 25-30FPS GTA V de valodadamin 40FPS yeter Low ayarlarda çözünürlük hariç sanada çok teşekkürler.

Kasma olmuyor ancak şehre girdiği zaman arada bir kasma olacaktır tabii.

Ben alayım bu monitörlü 2.999₺ liği o zaman 70FPS yeterde artar GTAV dede 30FPS oynarkm çok teşekkürler güç kaynağının kötü olduğunu nasıl anlarım ve yine çok teşekkürler.

Bence bir 500 daha verin 8 GB RAM daha alıp takın, sistem gelince CPU-Z'den SPD bölümünü paylaşırsınız bakarız uygun bir RAM. PSU'yu kasanın içini açıp bakabilirsin üstündeki etkietten. Frisby gibi bir şey olabilir gibi geliyor bana.

Onu satıcıya sormalısın.

4 ya da 2 GB yetmez mi? Bir de RAM'in o sistemle uyumlu olup olmayacağını nasıl anlarım?

RDR2'den bahsediyor arkadaş.

He o zaman alayım bu sistemi ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…