Zeiron Game X50 sistem alınır mı?

4 ya da 2 GB yetmez mi? Bir de RAM'in o sistemle uyumlu olup olmayacağını nasıl anlarım?

Yetmez 16 GB RAM'le 2200GB'nin asıl performansını görebilirsin oda 8x2 Dual channel olursa Forza gibi oyunlar oynamak istersen 8 GB bile az kalır.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.

Yetmez 16 GB RAM'le 2200GB'nin asıl performansını görebilirsin oda 8x2 Dual channel olursa.

8x2 Dual channel ne oluyor RAM'de bilgim kısıtlı demiştim kusur bakmayın.

4 ya da 2 GB yetmez mi? Bir de RAM'in o sistemle uyumlu olup olmayacağını nasıl anlarım?

4 GB RAM yetmez hele 2 GB hiç yetmez. 8 GB RAM var 2 GB'ını ekran kartı kendine alacak bu sebeple size 6 GB kalacak. O yüzden +8 öneriyorum. Siz CPU-Z indirip SPD kısmını paylaşın biz buluruz RAM.

4 GB RAM yetmez hele 2 GB hiç yetmez. 8 GB RAM var 2 GB'ını ekran kartı kendine alacak bu sebeple size 6 GB kalacak. O yüzden +8 öneriyorum. Siz CPU-Z indirip SPD kısmını paylaşın biz buluruz RAM.

Hayır kanka +2 ya da +4 GB ekleme yapacağım yani.

Hayır kanka +2 ya da +4 GB ekleme yapacağım yani.

He pardon hepsini okumadan yazdım.

8x2 Dual channel dediğimiz 2 tane 8 GB'dan oluşan 16 GB RAM. RAM'ler işleri 2'ye böldüğü için daha performanslı oluyor.

Örnek veriyorum 4+4 ekleme yapsam daha da iyi olur yani değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…