idrisparlak
Decapat
Daha fazla
Burada adamlara dünya kadar soru sordum acaba kasaya istedim parçayı takabilir miyim dedim evet dediler.
gerçekten alıcam şuan ne yapabilirim nasıl satarımHocam oradakilere bu PC RDR2 Ultra açar mı diye sorsan gene evet derler boş ver orayı[ayrıca takarsın takamazsın değil fakat yani o kaasa maksimum 6 ayda elinizde kalır.
benim istedim kasayı baştan kurmak 11bin bütçeBirincisi RX6600 takarsanız işlemciyle büyük darboğaz yaşanır en mantıklısı illa yükselteceğim diyorsanız anakart da değişmenizi öneririm bütçe nedir sizin anakart değişince maalesef o DDR 3 1600 MHz RAM işe yaramayacak değiştiğiniz parçayı ilana koyarsınız.
Kasada çöp yani.
Efendim peki ben sadece kasayı satsam kaç para eder içindekiler ile.
Mahallede falan varsa 10 yaş aralığında çocuklardan birine sat gitsin o babasının beynini yer zaten aldırır.gerçekten alıcam şuan ne yapabilirim nasıl satarım
Mahallede falan varsa 10 yaş aralığında çocuklardan birine sat gitsin o babasının beynini yer zaten aldırır.
Bu arada dalga geçmedim istese yapıp her türlü satar kolayca daha yüksek fiyata. Ama tabi onun vicdanına kalmış.Bak oda mantıklıymış ha [:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.