Zeiron i3-3470 GT 730 sisteme yükseltme önerisi

burda adamlara dünya kadar soru sordum acaba kasaya istedim parçayı takabilirmiyim dedim evet dediler

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-16_194327610.png
    resim_2023-01-16_194327610.png
    120 KB · Görüntüleme: 25
Kardeşim sakın ol rahat ol 2. el 1000-1500 arasına RX 570-470 alırsan FIFA 23 dahil her oyunu oynarsin sadece ekran kartını satarsin 500'e ver gitsin. Sistemi pahalı almış olabilirsin ama satıp yeni sistem almak sana ayrıca masraf hem i5 3. nesil islemci Ryzen 5 2600'e yakın güçlü islemciler sadece ekran karti takviyesiyle 2-3 yıl seni goturur.

Birincisi RX6600 takarsanız işlemciyle büyük darboğaz yaşanır en mantıklısı illa yükselteceğim diyorsanız anakart da değişmenizi öneririm bütçe nedir sizin anakart değişince maalesef o DDR 3 1600 MHz RAM işe yaramayacak değiştiğiniz parçayı ilana koyarsınız.

Hocam oradakilere bu PC RDR2 Ultra açar mı diye sorsan gene evet derler boş ver orayı[ayrıca takarsın takamazsın değil fakat yani o kaasa maksimum 6 ayda elinizde kalır.
gerçekten alıcam şuan ne yapabilirim nasıl satarım

Birincisi RX6600 takarsanız işlemciyle büyük darboğaz yaşanır en mantıklısı illa yükselteceğim diyorsanız anakart da değişmenizi öneririm bütçe nedir sizin anakart değişince maalesef o DDR 3 1600 MHz RAM işe yaramayacak değiştiğiniz parçayı ilana koyarsınız.
benim istedim kasayı baştan kurmak 11bin bütçe

Kasada çöp yani.

Efendim peki ben sadece kasayı satsam kaç para eder içindekiler ile.

Hocam buna gelecek olursak.
Ekipmanların modelini tespit edin ve sıfır satış fiyatını bulun.
Eğer ekipmanlar 0 ise %90-%80 [nekadar hızlı satılmasını istiyorsan] düşür fiyatını.
Eğer sıfır değilse kullandığınız her ay için %5-%8[gene nekadar hızlı satmak istersen] düşür.
PC yide ne kadar kullandıysan bu yöntemle topluca tekte sat ben genelde böyle sattım 2. el eşyalarımı. daha iyi yöntem bilen varsa yazsın

Yani kısacası hocam bu sistemi 2016 yılında almış olsaydınız giriş seviyesi bir sistem derdik fakat oynamak istediğiniz oyun FIFA 23 ve bu oyunlar FIFA 16'yı orta-Low grafiklerde bile zor oynarsınız söylemesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı