Arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar buldum. Fiyatı ucuz olmasına rağmen özellikleri iyi görünüyor. Sizden 2 isteğim olacak:Zeiron FX50 i5-3470 Oyuncu Bilgisayarı 16 GB 1 TB+240 GB 4 GB 23.8'' Yorumları - Trendyol
Zeiron FX50 i5 3470 16GB Ram 512GB SSD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1: Sizce dolandırıcı mıdır?
2: Dolandırıcı değilse özellikleri iyi midir? Anakart, ekran kartı, ekran boyutu vb.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar ben böyle bir bilgisayar buldum. Fiyatı ucuz olmasına rağmen özellikleri iyi görünüyor. Sizden 2 isteğim olacak:Zeiron FX50 i5-3470 Oyuncu Bilgisayarı 16 GB 1 TB+240 GB 4 GB 23.8'' Yorumları - Trendyol
Zeiron FX50 i5 3470 16GB Ram 512GB SSD+256GB SSD GT730 4GB 23.8'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1: Sizce dolandırıcı mıdır?
2: Dolandırıcı değilse özellikleri iyi midir? Anakart, ekran kartı, ekran boyutu vb.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler şimdiden
Tamam kardeş sen bunu al sonra cs2 açmıyor diye burda konu aç bunu mu istiyorsun?Ürünü alanlar çok beğenmiş ancak ustalar alınmaz diyor şimdi karar vermek zorlaştı
Bilgisayar zorlayan oyunlar oynamadığım için güzel. Sizin önerdiğiniz site ve parçalar bana çok fazla geliyor. Bana daha ucuz ve daha az sistemli hazır bilgisayarlar önerirseniz sevinirim.
Ürünü alanlar çok beğenmiş ancak ustalar alınmaz diyor şimdi karar vermek zorlaştı
Bilgisayar zorlayan oyunlar oynamadığım için güzel. Sizin önerdiğiniz site ve parçalar bana çok fazla geliyor. Bana daha ucuz ve daha az sistemli hazır bilgisayarlar önerirseniz sevinirim.
Cs 1.6 oynuyorsanız neden bir bilgisayara bu kadar para verme zorunluluğu hissediyorsunuz?Bir de bunu buldum dediğim gibi sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyorum sizce yeterli midir?AMD Ryzen 3 3200G 3.8GHz, 8GB Ram, 500GB m.2 SSD, 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Cs1.6 falan oynuyorum onun için yeterli midir sizce?
Ayrıca tamam kardeş sen kazık yemek istiyorsun.Bir de bunu buldum dediğim gibi sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyorum sizce yeterli midir?AMD Ryzen 3 3200G 3.8GHz, 8GB Ram, 500GB m.2 SSD, 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bir de bunu buldum dediğim gibi sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyorum sizce yeterli midir?AMD Ryzen 3 3200G 3.8GHz, 8GB Ram, 500GB m.2 SSD, 21.5" Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik