Zeiron marka bilgisayar alınır mı?

7700 ediyor burası.

Monitör 2. el olacak sanırım.
Yukarıdaki sistem sıfır mı sence?
Ekran görüntüsü 2023-04-27 231801.png

Cidden boş yaptın dostum. GTA 5 açıyor, ışıklı kasa var hemen almalıyım kafasına girmeye gerek yok. Bütçe dahilinde daha iyi performans verecek sistem dizilir. Zeiron, Turbox, Izoly, Dragos vb. markalardan uzak durulmalı.

Dostum imzandaki sistemde aynı kapıya çıkıyor neredeyse işlemcin i7 2. nesil 1050 Ti elle tutulur bir ekran kartı Allah'tan performansın nasıl?

7700 ediyor burası.

Ben 3400G kullanıyorum aktif olarak GTA 5 40 FPS civarı alıyorum hem de tek 8 RAM ile bu sistem RDR2 bile oynatabilir.

Dostum imzandaki sistemde aynı kapıya çıkıyor neredeyse işlemcin i7 2. nesil 1050 Ti elle tutulur bir ekran kartı Allah'tan performansın nasıl?

Sistem uyguna geldi ve tek tek toplandı hocam. Performansı gayet yeterli geliyor. i7-2600 veya i7-3770 hala alınabilecek işlemciler bu arada 1050 Ti tarzı kartlar için 🙂

Sistem uyguna geldi ve tek tek toplandı hocam. Performansı gayet yeterli geliyor. i7-2600 veya i7-3770 hala alınabilecek işlemciler bu arada 1050 Ti tarzı kartlar için 🙂

Çekirdek açısından olabilir ancak sonuçda 2011 yılının işlemcisi her zaman yeni nesil kullanmakta fayda var biraz da bütçe meselesi bütçesi dar olan insan için bence i7 çok iyi bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı