Zeiron ZGX25 sistem alınır mı?

Hocam klavye berbat, mouse aynı şekil, monitör muhtemelen Turbox marka, 15k ya RX6600 veya 3060 sistem alırsınız ancak o zaman ekipmanlara para kalmaz, ama 2.el monitör alıp diğer ekipmanları sıfır alırsanız en azından 2070'li veya eş değer bir RX kartlı sistem alırsınız.

Çok mantıklı konuşuyorsunuz hocam arkadaş sorduğu için form açmak istedim en iyi bilgiye sahip olmak için yazanların hepsi negatif yorum yaptığını ve bu yorumunuzu kendisine ileteceğim teşekkürler

Şimdi sarı siteye ufak bir tur attım, ekipmanlara klavye olarak ak 680 (1k civarı) mouse olarak SS Prime+ (500 civarı) alsan, monitör olarak sıfır 3.5k ya LG monitör alsan (ikinci el 2K ya bulunabilir) geriye kalan parayla RX 580 veya 2060 sistem rahatlıkla alıyorsun, benim sana veya alacak arkadaşa tavsiyem kesinlikle böyle bir yol izlemesi, aksi takdirde çok büyük kazıklanır, zaten burada satılan sistemlerde genelde yenilenmiş oluyor.

Böyle bir sisteni ikinci el toplayabilirsiniz.

Bu ekran kartsız sistemmi acaba

Ekran kartını RX 580 yap.

Monitör:

Klavye mouse gibi ekipnaları 2.el ucuz bir şey alıp 1 ay idare edersin.

Normalde RX 580 önermem eski olduğundan fakat her şey dahil olduğundan en mantıklı seçenek oluyor.

Ayrıca 2.el alman daha iyi olur bütün her şeyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı