Tamam siz alın allah aşkına alın, ancak sonra niye PSU patladı diye konu açmayın, daha fazla bu konuda uğraşmayacağım.Ama dedim ya en azından benim sistemimden daha iyi daha çok işimi görür
Bunlar şuan lik 5000 TL mi yoksa daha fazla mı?
Tamam siz alın allah aşkına alın, ancak sonra niye PSU patladı diye konu açmayın, daha fazla bu konuda uğraşmayacağım.Ama dedim ya en azından benim sistemimden daha iyi daha çok işimi görür
Bunlar şuan lik 5000 TL mi yoksa daha fazla mı?
Arkadaşım sen neden durmadan yükseliyorsun bana adam akıllı birşey sordumTamam siz alın allah aşkına alın, ancak sonra niye PSU patladı diye konu açmayın, daha fazla bu konuda uğraşmayacağım.
Hem ben sizi yanlışlıkla etiketledimTamam siz alın allah aşkına alın, ancak sonra niye PSU patladı diye konu açmayın, daha fazla bu konuda uğraşmayacağım.
Hem ben sizi yanlışlıkla etiketledimTamam siz alın allah aşkına alın, ancak sonra niye PSU patladı diye konu açmayın, daha fazla bu konuda uğraşmayacağım.
Aynı soruyu 4.kez soruyorsunuz çünkü, diyoruz parçalar kötü. Takmışsınız benim bilgisayarımdan iyi diye.Arkadaşım sen neden durmadan yükseliyorsun bana adam akıllı birşey sordum
Abartmayın 1 kere sordum sizde sadece kötü deyip geçtiniz ayrıca sonradan beyefendinin attığı sisteme bakacaktım onu yanlışlıkla etiketledim ve sonra bana yükseldiAynı soruyu 4.kez soruyorsunuz çünkü, diyoruz parçalar kötü. Takmışsınız benim bilgisayarımdan iyi diye.
Nasıl bir kere sordunuz? Diğer konuda sormuşsunuz, bu konuda da 3 kere en az sordunuz.Abartmayın 1 kere sordum sizde sadece kötü deyip geçtiniz ayrıca sonradan beyefendinin attığı sisteme bakacaktım onu yanlışlıkla etiketledim ve sonra bana yükseldi
Bh ürünle o ürün ayrı mı ayrı onda sorduğum bunda geçmez.Nasıl bir kere sordunuz? Diğer konuda sormuşsunuz, bu konuda da 3 kere en az sordunuz.
1.Bh ürünle o ürün ayrı mı ayrı onda sorduğum bunda geçmez.
Bu arada iyi bence dememin sebebi bu sistemin ben oyun performans ina baktım ve güzeldi o yüzden iyi diye düşünüyorumNasıl bir kere sordunuz? Diğer konuda sormuşsunuz, bu konuda da 3 kere en az sordunuz.
Nesi güzel? 10 yıllık işlemci var içinde.Bu arada iyi bence dememin sebebi bu sistemin ben oyun performans ina baktım ve güzeldi o yüzden iyi diye düşünüyorum
Benim telefonum sıkıntılı o yüzden yoksa o soruyu ben bir kere sordum
i3 560 kaç yıllık? Tamam ben daha fazla bişey sormayaçağımızın sizeNesi güzel? 10 yıllık işlemci var içinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.