Zekamda problem mi var?

Hayatta bir yerden baslaman lazim yoksa tıngır tenekeden farkın olmaz. Cinsel istek normal bu yasta.
Aslında futbolu iyi oynuyorum fakat oyun oynadığım kadar zevk almıyorum. Çok oluyor eskiden rüyada kız görünce boşalıyordum şimdi bazen de olsa rüyamda kız görüyorum. Kız arkadaşımın olmasını çok istiyorum.

O yaşta çok normal farklı şeyler yapmaya çalışın önerim. Ben bu yaşlarımda yazın hep çalışıyordum çay ocağı, fırıncılık falan denedim hocam ama benim gibi olmayın önerim spor yapmanızdır bir de insanların size baktığından bahsetmissiniz özgüven düşüklüğü olabilir bu

Belli bir sebebin var belli ki, arkadaşlarını kaybetmişsin ve bize söylemediğin şeyler de yaşıyorsun muhtemelen. Takma salla geç derim.

Son düzenleme:
Kanka umarım bu yazdıklarının hepsi gerçek değildir kaça gidiyorsunuz hocam ergenliktir diyeyim

Kanka umarım bu yazdıklarının hepsi gerçek değildir kaça gidiyorsunuz hocam ergenliktir diyeyim
Hocam bir de uyurken halüsinasyon görüyorum, mesela uykudan uyanmışım sadece bir yerimi hareket ettirebiliyorum önümden gölge geçti kıyafetim açıldı bir de siyah bir şey gördüm.

Liseye gecince yeni ortam kurarsin 1 senen var. Kendini begenmiyorsan kendini gelistir Jawline vs. yap. LGS'ye calis kotu liseye dusersen cok uzulursun sonra.
İyi lise iyi ortam demek mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…