Zekamda problem mi var?

Merhaba, uzun zamandır kendimde gariplik hissediyorum. Mesela kardeşimle konuşurken bazen çok saçma cümleler kurduğumu veya yarım yamalak konuştuğumu görüyorum. Sadece kardeşimde oluyor bazen başkasında da oluyor. Bazen 1-2 saniye önceden yaptıklarımı unutuyorum veya bir şeyi bir yere koyduysam 1-2 saniye sonra unutuyorum. Bir de yazışırken falan saçma sapan şeyler yazabiliyorum. Bunu da yeni fark ettim eskiden böyle şeyleri hiç düşünmezdim. Onun dışında metroya binerken genelde insanların bana baktığını görüyorum, hatta birisi yanındakine beni tanıdığını söyledi. Saçma sapan durmamaya çok dikkat ediyorum hatta düşünüyorum acaba garip mi duruyorum diye. Bir de 1-2 senede bütün arkadaşlarımı kaybettim. Eski halimin daha çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum fakat eskiden kalan ilkokul arkadaşlarımın beni sevdiğini görüyorum. Bende problem mi var?
O yaşta çok normal farklı şeyler yapmaya çalışın önerim. Ben bu yaşlarımda yazın hep çalışıyordum çay ocağı, fırıncılık falan denedim hocam ama benim gibi olmayın önerim spor yapmanızdır bir de insanların size baktığından bahsetmissiniz özgüven düşüklüğü olabilir bu

Belli bir sebebin var belli ki, arkadaşlarını kaybetmişsin ve bize söylemediğin şeyler de yaşıyorsun muhtemelen. Takma salla geç derim.

Son düzenleme:
Şu sıralar bende de öyle bir ''aptallık'' denilebilecek bir durum var, kafam çok dalgın, 2 saniye önce yaptığım bir şeyi unutuyorum. İngilizceyi iyi bilmeme rağmen bazı kelimeleri unutuyorum ve hatırlayamıyorum bir türlü. Geçen gün bir tane influencerin ismini falan unuttum.

Ama bunları belli bir sebebe bağlayabiliyorum, hayatımda yaşanan bazı üzücü gelişmeler, bazı hayallerimin olması ama onları gerçekleştirmek için hiç bir şey yapamamak. Elimde olmayan, değiştiremeyeceğim bazı olayların yaşanıp durması. şu 2-3 aydır böyleyim. Sosyal hiç bir aktivite yapmıyorum neredeyse, gece 4-5lerde yatıyorum, bazı günler 10da uyanıp bazen 16.00'da uyanıyorum. Kahvaltı yapıyor, yapmıyorum. Akşam yemeğini genelde yapmıyorum, zararlı atıştırmalıklar yiyerek geçiştiriyorum. Arkadaşlarım oyuna çağırıyor gitmiyor, gidemiyorum çünkü internet berbat. Sırf internet yüzünden LoL'den 365Gün ban yedim o kadar kostümümün, emeğimin olduğu hesap 365 gün ban yedi. Monitörü yumruklayasım geliyor, klavyeyi ısırıp mousepadi yırtmaya çalışıyorum.
Yakında geçecek diyip geçiştirmeye çalışıyorum. Uykusuzluktan ufak tefek halüsinasyonlar görüyorum (çizgiler geçmesi gözümün önünden falan, şizofreni gibi değil.) Her ne kadar şu durumdan nefret etsem bile daha kötü durumda olanlar var diye düşünüyorum.
Kabulleniyorum sonra durumumu, olan oldu giden gitti, geri döndüremezsin diyorum kendime. Sonra tekrar sinir krizi geçirip, etrafı yumruklamaya başlıyorum. Klavyemde space tuşu çift, üçer, dörder tıklamaya başladı hatta.
Dini sorgulamaya başlıyorum, bir bakmışım ateistim, bir bakmışım müslümanım falan fikrim çok değişiyor ergenliktir falan diyorum.

Velhasıl kelam, kimse yazıyı okumadı biliyorum okumanıza da gerek yok, değerli vaktinizi daha iyi şeyler için kullanın. İçimi dökebileceğim birisi olmadığı için buraya kusmak istedim.

Şuan tek eğlencem 31, onun da uzun bir cooldownu var malum benzini bitiyor. Sen şanslısın yine rüyanda esk*rt falan görüyorsun ben rüyamda ölüyorum yaw. Sevgili falan da istemiyorum, senin yine bir hedefin var kız arkadaş edinmek gibi, ben okyanusun ortasında sağa sola sallanan bir çöp poşeti gibi hissediyorum. Yakında boksa gideceğim, en azından klavyemi değil de kum torbasını yumruklarım diye. Sana da tavsiye ederim.

Senin de belli bir sebebin var belli ki, arkadaşlarını kaybetmişsin ve bize söylemediğin şeyler de yaşıyorsun muhtemelen. Takma salla geç derim.
Kanka umarım bu yazdıklarının hepsi gerçek değildir kaça gidiyorsunuz hocam ergenliktir diyeyim

Kanka umarım bu yazdıklarının hepsi gerçek değildir kaça gidiyorsunuz hocam ergenliktir diyeyim
Hocam bir de uyurken halüsinasyon görüyorum, mesela uykudan uyanmışım sadece bir yerimi hareket ettirebiliyorum önümden gölge geçti kıyafetim açıldı bir de siyah bir şey gördüm.

Liseye gecince yeni ortam kurarsin 1 senen var. Kendini begenmiyorsan kendini gelistir Jawline vs. yap. LGS'ye calis kotu liseye dusersen cok uzulursun sonra.
İyi lise iyi ortam demek mi hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı