Rehber Zelda Tears of The Kingdom Emülatör | Ryujinx | 2K 60+ FPS

Rtx 3080 ve 5800x3d var 30-40 arası fps alıyorum, leş gibi çalışıyor.

İlginç. Benzer bir sistemle sabit 60 FPS alıyorum.
Sorunumun kaynağı 16 gb Ram'miş. Arkadaşım 3060 Ti ile rahat oynarken bende inanılmaz droplar falan gidiyor. Onda da 32 Ram var, sizde de 32 ram var gördüğüm kadarıyla.

Elinize sağlık, güzel bir rehber. 12500H ve 3050 Ti ile OpenGL kullanarak 1080p 50FPS civarı şu an oynayabiliyorum. Vulkan olarak denediğimde ise benzer FPS fakat ağır çekim oynuyor gibiydim, o yüzden OpenGL geçtim. 60FPS modunu kurdum ve native 1080p açık diğer ayarlar aynı. Ekran kartı kullanımı düşük, 2K denemedim, yeni Update'ler ile daha iyi yerlere gelir. Ekstra olarak, çakma Pro Controller alacağım galiba. Daha iyi bir deneyim için.

Tam 12'den vurmuşum. Kaç FPS bile alabileceğini tutturduysam artık yerli ve milli konsol yapmaya başlayabilirim!
“Sabahki konuda kaç FPS alabileceğini söylemiştim… belki hatırlarsın.”

Güzel performans. Yeni gelen patchler ile optimizasyon artacaktır.

Evet hatırlıyorum, biraz daha kurcalasam artabilir belki. Zamanla optimizasyon artacaktır.

Evet hatırlıyorum, biraz daha kurcalasam artabilir belki. Zamanla optimizasyon artacaktır.

Emulatorun görsel ayarlarının resmini atar mısın? Belki biraz daha iyi hale getirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…