Çözüldü Zen Browser ile Kick'te "honeypot not found" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İLTERİSHAN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, biliyorsunuz Zen Browser çıktı ve Firefox kullanmak istemeyen Brave'den de manifest 2'nin elbet kalkacak olmasından dolayı Zen Browser'a geçtim ama Kick'te sıkıntı yaşıyorum; ana ekrandan ötesinde hata almaktayım hesap açarken honeypot not found, arama yaparken veya video izlemek isterken ise 404 hatası almaktayım bu sorunun çözümü var mı?

çözümü chat GPT yardımıyla deneye deneye en sonunda buldum. Bendeki sorunun gizli sekmede yaşanmaması önbellek verileri yüzünden sıkıntı çıktığı anlamı çıkarma hakkında daha isabetli veriler verdi. Her türlü veriyi tamamen silmeden düzelmedi. Normalde silmiştim ama içerde kalan 22 MB kısım yüzünden giremedim ve orayı da sildim ve şu an düzeldi. Bu tür bir sorun yaşarsanız bendeki gibi gizli sekmede açılıyorsa aklınızda bulunsun, önbellekten dolayı bunun olma olayı var.

Merhaba dostlar, biliyorsunuz Zen Browser çıktı ve Firefox kullanmak istemeyen Brave'den de manifest 2'nin elbet kalkacak olmasından dolayı Zen Browser'a geçtim ama Kick'te sıkıntı yaşıyorum; ana ekrandan ötesinde hata almaktayım hesap açarken honeypot not found, arama yaparken veya video izlemek isterken ise 404 hatası almaktayım bu sorunun çözümü var mı?

Çözümü chat GPT yardımıyla deneye deneye en sonunda buldum bendeki sorunun gizli sekmede yaşanmaması önbellek verileri yüzünden sıkıntı çıktığı anlamı çıkarma hakkında daha isabetli veriler verdi her türlü veriyi tamamen silmeden düzelmedi normalde silmiştim ama içerde kalan 22 MB kısım yüzünden giremedim ve orayı da sildim ve şu an düzeldi bu tür bir sorun yaşarsanız bendeki gibi gizli sekmede açılıyorsa aklınızda bulunsun önbellekten dolayı bunun olma olayı var.

Son düzenleme:
bende de hesap oluşturmak istediğimde alttaki apple ve google buttonu bulunuyor tıklıyorum google ile kayıt ol kısmına seçili hangi e postalarım varsa mesela seçiyorum kayıta devam etmiyor direk kick in kendi ana sayfasına atıyor ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı