Zen browser vs Floorp browser

Zen Browser çok iyi gidiyor. Özellikle belli bir kesimi çok mutlu etti. Firefox kullanmak isteyenler için süper bir alternatif Zen browser. Çoklu ekran özelliğini de çok sevdim.

Arc tarayıcıya da tokat gibi cevap oldu Zen.

Her bir detayı da özelleşebiliyor.

Vivaldi'de bunları yapıyor ama Zen ile Vivaldi arasındaki fark, Zen bir Firefox alternatifi ve biraz daha hızlı ve sade bir yazılım. Tasarımı da çok iyidir gerçekten. Özellikle pencere döşemesi süper.

Zen browser çok iyi gidiyor. Özellikle belli bir kesimi çok mutlu etti. Firefox kullanmak isteyenler için süper bir alternatif zen browser. Çoklu ekran özelliğini de çok sevdim.

Arc tarayıcıya da tokat gibi cevap oldu zen.

Her bir detayı da özelleşebiliyor.

Vivaldi'de bunları yapıyor ama zen ile Vivaldi arasındaki fark, zen bir Firefox alternatifi ve biraz daha hızlı ve sade bir yazılım. Tasarımı da çok iyidir gerçekten. Özellikle pencere döşemesi süper.

Arc'ı ilk kez duydum yeni mi? Neden Linux desteği yok?

Bence Floorp daha iyi. Şu anda Florp kullanıyorum hatta.
Yatay sekme olmadığı/olmayacağı için bende geçemiyorum.

burada belirtiyor

Son düzenleme:
Zen’i kullandım ama yatay sekme özelliği yok. Bu sebeple arayüz olarak kendi kullanıcı deneyimim açısından “kullanıcı dostu” diyebileceğimiz bir kolaylığı yoktu. Yine söylüyorum bu benim deneyimim. Bir başkası daha çok sevebilir. O yüzden Floorp ile yola devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı