Zen Browser'da ne tür sorunlar yaşadınız?

Zen Browser'da sorun yaşadınız mı?

• Evet yaşadım, yaşadığım sorunu altta belirteceğim.

Oy: 9 45,0%
  • Hayır yaşamadım.

Oy: 11 55,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
Bugün itibariyle beta sürüme geçti. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.

Bugün itibariyle beta sürüme geçti. Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
Evet bende şuan beta sürümünü kullanıyorum ve şimdi bir tık da olsa hızlandığını hissediyorum beta sürümünü de atlatırsa çok daha iyi bir kullanıcı deneyimini elde edicez.

Bu yeni güncellemeden sonra adres çubuğunun altındaki sık kullanılan adres başlıklarımın olduğu çubuk kayboldu. Boş bir sekme açtığımda görünüyor sadece ama bir adrese girdikten sonra görünmüyor. Aynı sekmede başka adrese gitmek istediğimde göremediğim için yeni sekme açıyorum sürekli. Çözümü bilen var mı acaba?

Boş sekmede yer imleri çubuğunun üstünde sağ tuşa tıklayıp resimdeki seçeneği seçerseniz sürekli açık kalır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-12 204044.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 66
Söyle bir sorun ile karşılaştım;

Ne yaparsam yapayım bi türlü çözemedim. Farklı bir profil oluşturdum ve varsayılan yaptım sonra açıp kapayınca böyle kaldı. Kaldırdım tekrar indirdim olmadı, appdatadan profilleri silip tekrar indirdim olmadı, silip yeniden başlatıp kurdum yine olmadı.

Hocam sorunu kendim çözdüm. Yeni profil oluşturup girince böyle kalıyor bende biraz araştırıp baktım. Terminali yönetici olarak çalıştırıp zen.exe'nin olduğu klasöre girmelisiniz. Sonra terminale "zen.exe -p" yazdıktan sonra açılan pencerede oluşturduğunuz profili silince düzeliyor.

Dosya Ekleri

• 1735837483605.png
    44,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…