Zen.com güvenilir mi?

Bildiğim kadarıyla yurt dışı olduğu için her türlü komisyon ödemelisiniz hocam. Neden fiziksel kart tercih ettiniz? Sanal kart ile aynı işlevde.
Aslında yurtdışına çıkacağım kısa süreliğine, alışverişlerde komisyon ödememek için çıkarttırmıştım. Zen'e TL atıp onu da GBP'ye çevirip, İngiltere'de alışverişlerde kullanacaktım. Sanal kartını Google Pay bizde çalışmadığı için kullanamıyorum. Önce yurtdışında Papara kullanırım diye düşünmüştüm ama o da yüzde 5 komisyon alıyormuş, bir de kuru yüksekten alıyor olabilir

Hocam tavsiyem Türkiye'de veya gideceğiniz ülkede (hangisinin uygun olduğuna bakıp karar verirsiniz) TL'nizi GBP'ye çevirip yatırın. Tabii gideceğiniz ülkedeki komisyon oranına bakmanız en iyisi olacaktır. Yalnız Zen'e TL atıp GBP'ye düşürmek oldukça saçma. Hem TL yatırırken komisyon veriyorsunuz hem de Zen'de TL'den GBP'ye çevirirken bir miktar zarar ediyorsunuz. Aman dikkat.

Wise çalışıyor olsa onun üzerinden GBP'ye çevirip Zen'e atacaktım. Zen'e GBP olarak yollamak için başka bir yol var mı bildiğiniz? Mesela Zen'e top-up yükleme yaparken Zen'de TL değil de GBP hesaba eklesek Papara kart bilgisini, GBP'ye otomatik çevrilip mi yatar para.. Ya da yurtdışında düşük komisyonla harcama yapabilmek için alternatif yöntemler var mı ? Teşekkürler

Şuan kaydolduğumda mart ayına kadar 6,90€ plana free trial olarak geçmişim. Pro card alıp daha sonrasında free veya 0.90€ plana geçip daha sonrasında ihtiyaç duyduğumda 6,90€ en üst pakete geçebilir miyim? Kullanmadığım süreler boyunca ekstra ücret ödüyor muyum?

İstediğin zaman iptal edip geçebilirsin.

İstediğin zaman iptal edip geçebilirsin.
Zen pro card hesaba eklendi hocam, trde iken bu karta para yatırabiliyor muyuz? Makedonya için mkd mevcut değil. Giderken dolar olarak elde tutmak mı mantıklı yoksa zen de mi tutmak daha mantıklı olur? 18 Aralık günü gelmesi bekleniyor, herhangi bir sürpriz ücret ödüyor muyuz? Normalde hesabı kısıtlananlar olmuş. Bende kartlar bölümüne direkt eklendi bu durumda kısıtlama veya aktif olmasında bir sorun olmadığı anlamına mı geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…