Zen.com hesabına para yüklenemiyor

Swift kapalı, doğrudur. Ancak Swift ile uğraşmıyosunuz zaten. Vadesiz hesabınıza bağlı olan banka kartının bilgilerini girerek yükleme yapıyosunuz. Vadesiz hesabınızda para olacak tabii ki.

Zen uygulamasında sanal kartınıza tıklayıp "top up" yazan butona tıklamalısınız. Sonrasında yükleme yapmak istediğiniz tutarı ve yüklemeyi hangi kartla gerçekleştirecekseniz o kartın bilgilerini giriyosunuz. Bütün bunları yaptıktan sonra en başa atabilir sizi, o da uygulamanın sorunu. Endişelenmeyin ve aynı adımları tekrar uygulayın. Kartı kabul ederse yükleme gerçekleşecektir.

Zen uygulamasındaki sanal karttan kendi hesabınıza para da gönderebilirsiniz ancak IBAN'ya da Swift kabul etmiyor. Yine vadesiz hesabınıza bağlı olan kart bilgilerini giriyosunuz. İşlem ücretini de hesaba katmayı unutmayın.

Benim Enpara ve Papara gibi kartlarım var bir de işbankasında hem bankakart hem de kredi kartım var bunlar biriyle olabilir mi?

Benim Enpara ve Papara gibi kartlarım var bir de işbankasında hem bankakart hem de kredi kartım var bunlar biriyle olabilir mi?
enpara ve papara hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum maalesef. iş bankasına ait kredi kartım var, ayrıca banka kartım yok; kredi kartını banka kartı olarak da kullanabildiğimiz için ayrıyeten banka kartı çıkarmaya gerek duymamıştım. o yüzden onu da bilmiyorum.

iş bankasına ait kredi kartımla ocak ve şubat ayında yükleme yapabilmiştim fakat nisan ayında yükleme yapamadım. o da olmaz oldu anlayacağın. ben de ziraat bankası hesabıma para atıp o hesabın banka kartı bilgilerini girerek yükleme yapabilmiştim. iki ay önce de akbank'a ait axess kredi kartımla yükleme yapmıştım

paparada yurtdışına gönderme yeri var ordan zendeki euro ibanını seçip yollasak oluyormu bilgisi olan ? papara sanal akrtı kabul etmedi yapı kredi iş bankası debit kartlarıda ve sanal kartlarıda kabul etmedi

Papara'da yurt dışına gönderme yeri var oradan zendeki euro IBAN'ını seçip yollasak oluyor mu bilgisi olan? Papara sanal kartı kabul etmedi Yapı Kredi İş Bankası debit kartları da ve sanal kartları da kabul etmedi.

Merhaba zenin destek ekibiyle görüştüm ve bana Türkiye kimliği ile kayıt olduğun için Swift kapalı dediler fakat başka bir ödeme yöntemi getirmeye çalışıyorlarmış çalıştıkları ödeme yöntemi ise euro üzerinden yükleme sağlıyor. Yani kısaca şuan hiçbir şekilde ödeme yapamıyoruz sadece benim hesabımda redotpay var onun üzerinden apple pay ile ödeme yapabiliyorum

Arkadaşlar merhaba güncel olarak şu an zen hesbıma para yatırabilidm sadece destekle görüşün kartınızı kaydettirsinler sorun çözülüyor hesabımda para var.

Son düzenleme:
Merhaba zenin destek ekibiyle görüştüm ve bana Türkiye kimliği ile kayıt olduğun için Swift kapalı dediler fakat başka bir ödeme yöntemi getirmeye çalışıyorlarmış çalıştıkları ödeme yöntemi ise euro üzerinden yükleme sağlıyor. Yani kısaca şuan hiçbir şekilde ödeme yapamıyoruz sadece benim hesabımda redotpay var onun üzerinden apple pay ile ödeme yapabiliyorum

Arkadaşlar merhaba güncel olarak şu an zen hesbıma para yatırabilidm sadece destekle görüşün kartınızı kaydettirsinler sorun çözülüyor hesabımda para var.
Merhaba tam olarak ne konuştunuz genelde ben yazınca sürekli robot gibi bankanızla görüşün diyorlar kartımı kaydetmeleri için ne söylemem gerek onlara cevaplarsanız sevinirim

Merhaba tam olarak ne konuştunuz genelde ben yazınca sürekli robot gibi bankanızla görüşün diyorlar kartımı kaydetmeleri için ne söylemem gerek onlara cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba tekrardan belli bir karttan 2 ya da 3 defa ödeme yapmayı deneyin ardından destek ekibi kısmından hata alıyorum deyin sizi destekçiyle konuşmaya bağlayacaktır ardından sizden kart bilgilerini isteyecek işte kartınızın son 4 rakamı ve isminizin gösterdiği fotoğraf ya da kart harcamalarını istiyor oradan bilgi verdikten sonra mail yoluyla ya da oradan konuşarak devam edin kartınızı onaylayacaklar ben mail üzerinden devam ettim bu arada kullandığım kart Papara metal kart.

Enpara ve Papara hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum maalesef. İş Bankası'na ait kredi kartım var, ayrıca banka kartım yok; kredi kartını banka kartı olarak da kullanabildiğimiz için ayrıyeten banka kartı çıkarmaya gerek duymamıştım. O yüzden onu da bilmiyorum.

İş Bankası'na ait kredi kartımla ocak ve şubat ayında yükleme yapabilmiştim fakat nisan ayında yükleme yapamadım. O da olmaz oldu anlayacağın. Ben de Ziraat Bankası hesabıma para atıp o hesabın banka kartı bilgilerini girerek yükleme yapabilmiştim. İki ay önce de Akbank'a ait Axess kredi kartımla yükleme yapmıştım.

Şu anda ne ile ödeme yapıyorsunuz acaba bende de aynı sorun var da.

Şu anda ne ile ödeme yapıyorsunuz acaba bende de aynı sorun var da.
son birkaç defadır axess kredi kartımla yükleme yapıyorum. onun öncesinde de ziraat bankası banka kartımla yükleme yapıyodum

swift kapalı, doğrudur. ancak swift ile uğraşmıyosunuz zaten. vadesiz hesabınıza bağlı olan banka kartının bilgilerini girerek yükleme yapıyosunuz. vadesiz hesabınızda para olucak tabii ki

zen uygulamasında sanal kartınıza tıklayıp "top up" yazan butona tıklamalısınız. sonrasında yükleme yapmak istediğiniz tutarı ve yüklemeyi hangi kartla gerçekleştirecekseniz o kartın bilgilerini giriyosunuz. bütün bunları yaptıktan sonra en başa atabilir sizi, o da uygulamanın sorunu. endişelenmeyin ve aynı adımları tekrar uygulayın. kartı kabul ederse yükleme gerçekleşecektir

zen uygulamasındaki sanal karttan kendi hesabınıza para da gönderebilirsiniz ancak iban ya da swift kabul etmiyor. yine vadesiz hesabınıza bağlı olan kart bilgilerini giriyosunuz. işlem ücretini de hesaba katmayı unutmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı