Zen.com Türkiye'ye sanal kart vermiyor

ÖmerFY61

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Google Pay kullanabilmek için günlerdir uğraşıyorum. Forumlardan edindiğim bilgilere göre zen.com hem Türkiye de yaşayan için kullanılıyor hem de Google Pay uyumlu diye hesap açtım. Para yükledim, Pro üyeliğimde bulunmasına rağmen sanal ya da normal kart alamıyorum. Hatayı video olarak ekliyorum. Hataya göre sadece Avrupa vatandaşları kart alabilirmiş. Eklediğim resimde Pro planın avantajları arasında "her ülkeye kart gönderimi" gibi bir şey var. Pro plana göre kart alabilmem gerekiyor. Forumlara baktığımda bu hatayı yaşayan birini de görmedim, herkes kullanırken ben kullanamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, Google Pay kullanabilmek için günlerdir uğraşıyorum. Forumlardan edindiğim bilgilere göre zen.com hem Türkiye de yaşayan için kullanılıyor hem de Google Pay uyumlu diye hesap açtım. Para yükledim, Pro üyeliğimde bulunmasına rağmen sanal ya da normal kart alamıyorum. Hatayı video olarak ekliyorum. Hataya göre sadece Avrupa vatandaşları kart alabilirmiş. Eklediğim resimde Pro planın avantajları arasında "her ülkeye kart gönderimi" gibi bir şey var. Pro plana göre kart alabilmem gerekiyor. Forumlara baktığımda bu hatayı yaşayan birini de görmedim, herkes kullanırken ben kullanamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim.
Kripto borsasından al.
Ister gerçek kart 30$
Ister sanal Ücretsiz.

Master card geçen her yerde geçerli.
100% iade var. Netflix+ Amazon vb..
Screenshot_2025-05-14-18-22-22-015_com.bybit.app.jpg

Alternatif MexC borsası da benzer sanal masterCard veriyor.

Bakiye olarak Usdt=Tether=Dolar yüklemek gerek.
Atarsınız içine 10-50-100$ tamamdır..

Ekleri atmayı unuttum

Kripto borsasından al.
Ister gerçek kart 30$
Ister sanal Ücretsiz.

Master card geçen her yerde geçerli.
100% iade var. Netflix+ Amazon vb..
Eki Görüntüle 2490723
Alternatif MexC borsası da benzer sanal masterCard veriyor.

Bakiye olarak Usdt=Tether=Dolar yüklemek gerek.
Atarsınız içine 10-50-100$ tamamdır..
Para yükleme ve çekmede ne kadar kesinti yapıyor ve de google pay destekler mi?

@İbo4techno hocam hesap açma aşamasındayım. Bölgeyi ne seçmem gerekiyor. Türkiye seçince sorun oluyor mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250514_144119.jpg
    IMG_20250514_144119.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Ekleri atmayı unuttum

Para yükleme ve çekmede ne kadar kesinti yapıyor ve de google pay destekler mi?

@İbo4techno hocam hesap açma aşamasındayım. Bölgeyi ne seçmem gerekiyor. Türkiye seçince sorun oluyor mu?
Bende aynı şekilde zen.com üzerinde hesap açıp para yatırdım ancak ne kart çıkarabiliyorum ne de paramı geri alabiliyorum. Siz nasıl çözdünüz ?

Bende aynı şekilde zen.com üzerinde hesap açıp para yatırdım ancak ne kart çıkarabiliyorum ne de paramı geri alabiliyorum. Siz nasıl çözdünüz ?
Birşeyi dikkatten kaçırdınız herhalde.
Ben zen de sıkıntı olduğu için Bybit borsası yada mexc kullanın dedim.
Hesaba USDT atın alışveriş yapabilirsiniz MasterCard.
1 USDT=1$ fiyatı sabit aynı..
Kartı oluşturup içine 50-100$ atıp saklayabilirsiniz.
Birikim için..
Online alışveriş için..
Okurken biriktirip yazın tatil yada telefon,tablet, laptop almak için...

@ÖmerFY61 zen in Türkiye'ye kısıtlaması var o yüzden Türkiye adresli kişiler kart çıkaramıyor zen uygulamasından profilinize girip ülkeyi Almanya olarak değiştirin gerçek bir adres olursa iyi olur tamamen sallamasyon olmasın ondan sonra istediğiniz gibi sanal çıkarabilirsiniz özel bir üyeliğe de gerek yok ben böyle çözdüm forumda da bir sosyopat rehber hazırlamış oradan daha detaylı bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı