İçinde bir canavar yattığı kesin kasma vb. gibi şeyler yapacağını sanmıyorum. 16 GB versiyonunu alıp MicroSD ile yükseltmek daha mantıklı gibi geldi bana.Zenfone 2'nin 32 GB modelini almayi dusunuyorum. Sizce bir sorun yasar miyim? Oyunlarda falan kasma yapar mı?
16 GB olan versiyonda 1.8 GHz Intel Atom Z3560 işlemci var. 32 GB olan versiyonda ise 2.3 GHz Intel Atom Z3580 işlemci var. Yani mantıklı olmuyor.İçinde bir canavar yattığı kesin kasma vb. gibi şeyler yapacağını sanmıyorum. 16 GB versiyonunu alıp MicroSD ile yükseltmek daha mantıklı gibi geldi bana.
Arada 0,5 GHz fark var sadece geriye kalan ise depolama alanı, 0,5 GHz fark yaratacaksa orasını bilemiyorum.16 GB olan versiyonda 1.8 GHz Intel Atom Z3560 işlemci var. 32 GB olan versiyonda ise 2.3 GHz Intel Atom Z3580 işlemci var. Yani mantıklı olmuyor.
Z3580 1.8 Overlock edilmemiş hali mi diyoruz yani ?0.5 GHz tabii ki fark yaratır. Boşuna mı Overlock yapıyoruz PC işlemcilerine?
Hemen hemen %25 daha performanslı Z3580.
Anladım teşekkürlerOverclock'u örnek verdim.
Z3580'in kırpılmış hali Z3560.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.