Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 24 Eylül 2015 #91 Güncelleme verileli çok oldu. Güncelliğini yitirdiği için konunun kitlenmesi doğru olur sanırım.
thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2015 #92 Bu gün ablama zenfone 2 laser modelini aldık. Aynı sorun ondada var nasıl çözerim ?
D dr.arrican Hectopat Katılım 11 Ocak 2014 Mesajlar 7 25 Ekim 2015 #93 thecetin dedi: Bu gün ablama zenfone 2 laser modelini aldık. Aynı sorun ondada var nasıl çözerim ? Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile düzelecektir, sabırla bekleyin
thecetin dedi: Bu gün ablama zenfone 2 laser modelini aldık. Aynı sorun ondada var nasıl çözerim ? Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme ile düzelecektir, sabırla bekleyin
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2015 #94 thecetin dedi: Bu gün ablama zenfone 2 laser modelini aldık. Aynı sorun ondada var nasıl çözerim ? Genişletmek için tıkla... Hatayı almak istemiyorsanız telefonu ingilizceye çevirip güncelleme gelene kadar öyle kullanın derim. Zenfone 2'lerde bu yöntemle hata almıyordum selfie'de de öyle olabileceğini düşünüyorum.
thecetin dedi: Bu gün ablama zenfone 2 laser modelini aldık. Aynı sorun ondada var nasıl çözerim ? Genişletmek için tıkla... Hatayı almak istemiyorsanız telefonu ingilizceye çevirip güncelleme gelene kadar öyle kullanın derim. Zenfone 2'lerde bu yöntemle hata almıyordum selfie'de de öyle olabileceğini düşünüyorum.