Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Bende sıfırlamak istemiyorum ancak yerleştim telefona, şarj %15 ve üstüne çıkınca şarjdan çıkarttığımda kullanabiliyorum ama %15 ve altına indiğinde sistem arayüzü durduruldu hatası veriyor. Öyle kullanacağım bir kaç gün sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence ASUS böyle bir hatadan sonra hemen 5.1 güncellemesini dağıtma sunmalı.

Senin ki gene iyi ben şarj edemiyorum. %30 dan sonra arayüz durduruldu diyo.Telefon kafayı yedi yani . Acil bir güncelleme

Sistem arayüzünün önbelleğini silmeyi denedin mi? Ben temizledim ama sarj %15 üstünde olduğundan işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum sende dene istersen belki düzelir. İnşallah benimki de öyle olmaz böyle yine kullanılıyor.

ASUS'u aradım az önce farkındaymışlar herhangi bir seçeneği değiştirerek hatadan kurtulunamayacağını söyledi en kısa zamanda iyileştirme hata düzeltmesi gelecekmiş. Beklememiz gerekliymiş. Kullanırsam sıkıntı olur mu dedim bize kullanımla ilgili bir bilgilendirme yapılmadı hatanın yazılımsal olduğu söyledi dedi.

Yazacakları şu işte ama onu bile yazamıyolar. Zaten kim ister ki hatalarının ortaya çıkmasını , herkesin bilmesini.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.

Formatla/resetle düzelmiyor arkadaşlar. Dün hatayı alır almaz yaptığım bir ön araştırmadan sonra direk format attım ama düzelmedi. Sonra biraz daha detaylı araştırınca sorunun son güncelleme ile ilgili olduğunu gördüm. Öyle olduğunu bilsem yeni güncelleme gelene kadar o şekilde kullanırdım. (Ciddi bir hata olduğu için acilen bir düzeltme güncellemesi gelecektir.)

Nasıl olsa format attım temizledim diye downgrade yaptım şu an sıkıntı yok.

Evet kardeşim sen ne dediysen harfine harfine aynı sorunlar bende de var. Ve benim sürüm de WW_2.20.40.90 inşallah yeni bir güncellemeyle düzelir.

Aynı sorun bende oldu. Şarjı bitirdim kapandı telefon. Ondan sonra full yaptım düzeldi
Tekrardan 15'in altına düşünce yapmasın çünkü bende yaptı kardeş.

Denedim de faydası olmuyo asus en kısa zamanda düzeltme yapıcagını belirtmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…