Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Siteye uye oldum size yardimci olabilmek icin.
Evet arkadaslar sorun cozuldu nihayet.
Bi forumda arkadaslardan bazilari telin dilini ing yapinca duzeliyor demislerdi ve bende yaptim cidden su an yuzde 15'ten 14'e dustu ve hic bi sikinti yok.
Telimin dili Ingilizce (united states)
Turkce apk'sinda hata sorun basit gibi gorunuyor guncellerler kisa zamanda.
Tesekkur ediyorum herkese.
Wipe data vs
Never
Her yolu deneyen biri olarak soyluyirum kimse format atmasin duzelmiyor.
Yapmaniz gereken telefonu ya ingilizce kullanmak ya da yuzde 15'e yaklasinca hemen ingilizce'ye geciyoruz bu kadar basit. Benim cidden duzeldi sarj 13 oldu. :) Pil konusu bi garip bu telde bi hizli azaliyor bi yavas sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteye uye oldum size yardimci olabilmek icin.
Evet arkadaslar sorun cozuldu nihayet.
Bi forumda arkadaslardan bazilari telin dilini ing yapinca duzeliyor demislerdi ve bende yaptim cidden su an yuzde 15'ten 14'e dustu ve hic bi sikinti yok.
Telimin dili Ingilizce (united states)
Turkce apk'sinda hata sorun basit gibi gorunuyor guncellerler kisa zamanda.
Tesekkur ediyorum herkese.
Wipe data vs
Never
Her yolu deneyen biri olarak soyluyirum kimse format atmasin duzelmiyor.
Yapmaniz gereken telefonu ya ingilizce kullanmak ya da yuzde 15'e yaklasinca hemen ingilizce'ye geciyoruz bu kadar basit. Benim cidden duzeldi sarj 13 oldu. :) Pil konusu bi garip bu telde bi hizli azaliyor bi yavas sanki.
Asus dedik iyidir dedik aldık.umarım ileride dahada çok pişman olmayız.

Güncellemeyi dağıtmadan önce tamamen test etmemişler demekki. Umarım ASUS bu güncellemeden sonra ders almıştır. Gelecek güncellemeler de iyice test ederler artık.

Arkadaş bir kişide mi yazdığımı okumuyor yeni gelen tüç tasarrufu sorunlu dedim kimse okumamış galiba. Akıllı Geçiş bölümüne gelin ve Güce göre geçiş yap'a girin oradan Asla seçeneğini seçin. Yani akıllı geçiş açık olmasın sizde telefonu Performans , Normal veya Güç Tasarrufunda kullanın bir süreliğine , sorun Süper tasarruf modunda geçerli en azından benim böyle.
Arkadaşım öyle yapınca da hata veriyor . %15in altına düştüğünde kafayı yiyor telefon.

İyi günler arkadaşlar konuyla alakalı degil ama zenfone 2'lerde tek flash mı var turuncu olan flash calıstıramıyorum. Acaba yeni sürümden dolayı mı oldu buda ?

Arkadaşlar bende de dil değişince hata vermiyor şuan ingilizce kullanmaya başladım ve şarj %15'in altında hata vermedi. İngilizce kullanmak vardı aklımda bahane oldu. :LOL::)

Screenshot_2015-09-11-20-35-54.jpg

Bugun sarji tam doldurdum. %10da hata verdi bu sefer.asus acil olarak duzeltme yapmasi lazim.ingilizcede sarj daha cok gdiyor test ettim bende.ama ing kullanmak cozum degil

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı