Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Daha fazla  
Bugün telefon ayarlardan güncelleme kontrolü yapıyım dedim yeni bir sürüm buldu ve yükledim.
Kurduğum sürüm WW_2.20.40.90

Telefon sapıtmaya başladım.
Sarj yüzde 15'e indiği zaman, "Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası" veriyor.
Sarj 15'i geçtiği zaman hata vermiyor.
Onun dışında 2 kere tıklama ile telefonu uykudan çıkaramıyorum.
Recovery Mod'dan wipe reset yaptım komple sildim yine düzelmedi.
Bu güncelleme ciddi anlamda sorunlu sanırım.

Yeni güncelleme gelmesini beklemekten başka bir çare var mıdır acaba ?
Versiyon düşürme nasıl yapabilirim acaba bilen var mı?
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş

Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum kardeş. Tel açıldıgı gibi o hatayı veriyor. Hic bir şeye dokunamıyorum tele resledim kapattım bekledim bi süre tekrar açtım nafile. Hadi sen iyisin ben yeni güncelleme gelse bile yapamıcam. Tel gitti içindekileride yedeklemedim. Her şeyim gitti şuan gece gece sövüyorum. Bin bir günaha girdim asus yüzünden belki şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun şarja taktığınızda mı oluyor?

Facebook'ta bir Zenfone 2 grubunda görmüştüm. Onlarda şarja takınca sistem arayüzü durdu diyormuş. Pil ayarları varmış bir yerde oraya girip "Never"ı işaretlemişler ve sorun çözülmüş.

Dosya Ekleri

• zenfone2.png
    zenfone2.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 1.663
Güç tasarrufuna otomatik olarak geçmeyi kapatınız. Süper güç tasarrufu adlı gelen yeni güç tasarrufunda bu tarz bir sorun var kısa sürede çözülecektir diye düşünüyorum.

Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum kardeş. Tel açıldıgı gibi o hatayı veriyor. Hic bir şeye dokunamıyorum tele resledim kapattım bekledim bi süre tekrar açtım nafile. Hadi sen iyisin ben yeni güncelleme gelse bile yapamıcam. Tel gitti içindekileride yedeklemedim. Her şeyim gitti şuan gece gece sövüyorum. Bin bir günaha girdim asus yüzünden belki şuan.
Yaklaşık iki saat öncesinde telefonumla mutlu mesut yaşıyordum. Taa ki o lanet olası sis arayüz durdu hatası verene kadar. Telefona dokunamıyorum, sürekli aynı hatayı verip duruyor etmediğim küfür kalmadı yaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı