aynucalut2024
Megapat
1)Telefon kullanırken en önem verdiğim konu, stabilitesidir. Hali hazırda Sony z3 compact kullanmıyorum. Stabilte bakımından memnunum. Aklımdaki en büyük soru işareti şu ana kadar Samsung, Lg, Htc, Sony gibi arayüzleri kullandım. Htc ve sony arayüzünde çok memnunum. Asus arayüzü, htc ve sony arayüzü kadar akıcı ve stabil midir?
2) Z3 compact ön kamerası gerçekten rezalet zenfone ön kamerası nasıldır?
3) Z3 compact ısınmadan kaynaklı sorunum olmadı, zenfone da durum nasıl?
4) İntelden kaynaklı uygulama sorunları ne kadar gündemde? Kullandığınız hangi uygulamalarda sorun yaşadınız?
5)Samsung ve Lg arayüzü gibi hantal olmasın istiyorum. Lütfen söylediğimin tersini iddia etmeyin. Nexus, Htc, Sony kullananlar dediğimi anlayacaktır. Bol bol uygulama yükleyen biriyim, uygulama yükşedikçe arayüz şişmesi olur mu? Kullanıcı arayüzünde yavaşlamalar, gecikmeler, takılmalar olur mu?
6)Cihazda kronik sorunlar var mı?
7) Bir de cihazın 64 GB modeli Türkiye'de satılıyormuş. 64 GB kullanan var mı?
8) Kulaklık ses çıkışı nasıl?
9) Sist arayüzü durduruldu diye bir hata telefonu kullanmaya engel oluyormuş. Böyle bir hatayı duyunca, kafamda acaba diye soru işaretleri oluşuyor. Yazılımsal sıkıntıları var mı?
2) Z3 compact ön kamerası gerçekten rezalet zenfone ön kamerası nasıldır?
3) Z3 compact ısınmadan kaynaklı sorunum olmadı, zenfone da durum nasıl?
4) İntelden kaynaklı uygulama sorunları ne kadar gündemde? Kullandığınız hangi uygulamalarda sorun yaşadınız?
5)Samsung ve Lg arayüzü gibi hantal olmasın istiyorum. Lütfen söylediğimin tersini iddia etmeyin. Nexus, Htc, Sony kullananlar dediğimi anlayacaktır. Bol bol uygulama yükleyen biriyim, uygulama yükşedikçe arayüz şişmesi olur mu? Kullanıcı arayüzünde yavaşlamalar, gecikmeler, takılmalar olur mu?
6)Cihazda kronik sorunlar var mı?
7) Bir de cihazın 64 GB modeli Türkiye'de satılıyormuş. 64 GB kullanan var mı?
8) Kulaklık ses çıkışı nasıl?
9) Sist arayüzü durduruldu diye bir hata telefonu kullanmaya engel oluyormuş. Böyle bir hatayı duyunca, kafamda acaba diye soru işaretleri oluşuyor. Yazılımsal sıkıntıları var mı?