Zenfone 2 Arayüzü

aynucalut2024

Megapat
1)Telefon kullanırken en önem verdiğim konu, stabilitesidir. Hali hazırda Sony z3 compact kullanmıyorum. Stabilte bakımından memnunum. Aklımdaki en büyük soru işareti şu ana kadar Samsung, Lg, Htc, Sony gibi arayüzleri kullandım. Htc ve sony arayüzünde çok memnunum. Asus arayüzü, htc ve sony arayüzü kadar akıcı ve stabil midir?
2) Z3 compact ön kamerası gerçekten rezalet zenfone ön kamerası nasıldır?
3) Z3 compact ısınmadan kaynaklı sorunum olmadı, zenfone da durum nasıl?
4) İntelden kaynaklı uygulama sorunları ne kadar gündemde? Kullandığınız hangi uygulamalarda sorun yaşadınız?
5)Samsung ve Lg arayüzü gibi hantal olmasın istiyorum. Lütfen söylediğimin tersini iddia etmeyin. Nexus, Htc, Sony kullananlar dediğimi anlayacaktır. Bol bol uygulama yükleyen biriyim, uygulama yükşedikçe arayüz şişmesi olur mu? Kullanıcı arayüzünde yavaşlamalar, gecikmeler, takılmalar olur mu?
6)Cihazda kronik sorunlar var mı?
7) Bir de cihazın 64 GB modeli Türkiye'de satılıyormuş. 64 GB kullanan var mı?
8) Kulaklık ses çıkışı nasıl?
9) Sist arayüzü durduruldu diye bir hata telefonu kullanmaya engel oluyormuş. Böyle bir hatayı duyunca, kafamda acaba diye soru işaretleri oluşuyor. Yazılımsal sıkıntıları var mı?

1. Telefon gayet stabil. Arayüz çok akıcı, donma kasma yok.
2. Ön kamerası güzel, Retrica gibi uygulamalar da iyi iş çıkartıyor.
3. Şarjda iken kullanımda ısınıyor. Ama normal kullanımda ısınma yok.
4. Herhangi bir uygulamada herhangi bir sorun yok. Eğer sorun olan bir uygulama olursa da Asus sürekli güncelleme yayınlıyor.
5. Arayüzü hantal değil. 2 aydır kullanıyorum sorun yok. İleri zamanlar da böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama olacağını da sanmıyorum.
6. Yok.
7. 32GB kullanıyorum gayet yeterli. 64GB hakkında bir bilgim yok.
8. Apple EarPod kullanıyorum gayet kaliteli ve canlı.
9. En son gelen güncelleme ile Şarj %15'in altına girince Sist arayüzü duruyor ve telefon kullanılamıyor. Ama %15'in üstünde sorun yok. Asus'un sürekli yayınladığı bir sonraki güncellemede bu hatanın giderileceğinden eminim.

EK:https://www.technopat.net/sosyal/konu/asus-zenfone-2-İnceleme.228294/#post-1371733

Yaklaşık 2 hafta aralıklarla güncelleme geliyor bu maksimum 3 hafta oluyor. Arayüzü stabildir sorunu yok şu ana kadar. Ön kamerası Z3 Compact'tan daha iyidir. Diğer konularda arkadaşa katılıyorum zaten açıklamış yeterince.
İnceleme videolarını baya izledim lakin stabilite üzerine çok fazla bir şey denilmemiş, hızlı ve akıcı denilmiş. Bazı markalarda arayüz ilk zamanlarda; 1-2 ay normal, sonra takılmalar yavaşlamalar başlıyor. Asgari ücretin 1000 lira bile olmadığı ülkemizde telefon değiştirmek biraz sıkıntılı. Bu nedenle stabilite konusunda sorun yaşamak istemiyorum. Asus kullanan arkadaşlar konuya renk katarlarsa oldukça memnun olurum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı