Zenfone 2 geliş tarihi ve fiyatı

Technicc

Hectopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zenfone 2'nin geliş tarihi ve fiyatı hakkında bilgisi olanlar bi sölesinler. Geç gelicekse zenfone 5 almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Türkiye sayfasında yapılan resmi açıklamada Mayıs veya Haziran aylarında geleceği söylendi. Gelen modeller 5 ve 5.inç fiyatları ise eğer Zenfone 4,5,6 'da sabit olduğu 1 USD = 2,25TL olursa muhtemelen 4 GB RAM'lı modelini 1000 TL olur.
 
Ürün 30 martta Fransa ve taiwanda görücüye çıkacak asusun Facebook sayfasındaki açıklama bu şekilde, bizim ülkemize ne zaman gelir tam olarak bilinmiyor , 3 modeli olduğu bilgisi var. Düşük işlemci 2gb ram, yüksek işlemci 2gb ve 4gb ramli modelleri olacakmış.
 
Fransa' da satışta gözüküyor şuan. (ASUS Shop – Mobile)
Ürün dağıtımını yine Bilkom yapacak, Mayıs veya Haziran da beklendiği bilgisini verdiler. Fiyat konusu da o zamanki dolar kuruna göre değişiklik göstermekle beraber bende maksimum 999TL olarak bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı