Zenfone 2 ilk sarjda ne kadar beklemeli ?

Zaten telefon kapalı.

Genel konuştum. Telefonu her zaman kapatmana gerek yok ayrıca. Çok önemli telefon beklemiyorsan, kapatmak yerine uçak mod'unda da tutabilirsin.

Bu sorunun cevabını bende hep merak etmişimdir. İlk alındığında telefona şarj konusunda nasıl muamele edilmelidir?

Bu sorunun cevabını bende hep merak etmişimdir. İlk alındığında telefona şarj konusunda nasıl muamele edilmelidir?
Yukarıda anlattığım şekilde yapılmalıdır. İlk veya sonra olması farketmiyor. Her zaman bu şekilde şarj edin ve kullanın.

İlk şarj olayı artık kalmadı. Direkt kullanabilirsin özellikle bir şey belirtilmedi ise kılavuzda.

Onun dışında genel kullanırım olarak Bloother'ın dediği şekilde yüzde 10'un altına düşmeden şarj et ve dolunca şarjda bekletme.

Şarj konusu açılmışken note4 um var, telefonu elimden bırakamıyorum şarj %15 olduğunda takıyorum ama hala devam ediyorum mesaj atmaya video izlemeye falan bir problem olurmu yada ne gibi olumsuz etkisi olur ? Ve hızlı şarj özelliğiyle yapıyorum şarjı herzaman.

Telefonu şarjda kullanma. Bırak şarj olsun. Zaten yarım saatte %60'a yaklaşıyor. Yarım saat boyunca farklı şeylerle ilgilenebilirsin. Sonra şarjdan çıkarır devam edersin. %60'da çıkarıp kullanmak zarar vermez ama şarjda kullanmak zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…