Zenfone 2 ilk sarjda ne kadar beklemeli ?

%15 uyarısını aldığınızda şarja takın. En kötü ihtimalle %6'nın altına hiçbir zaman düşürmeyin. %100 olunca 10 dakika daha bekletip şarjdan çekin.
Edit: şarj ederken kullanmayın, tüm antenleri( 3G, wi-fi, gps vs) kapalı tutun. Uçak modu değil, sim açık kalabilir.
Telefon çaldığında şarjdan çıkararak cevaplayın!
Zaten telefon kapalı.

%15 uyarısını aldığınızda şarja takın. En kötü ihtimalle %6'nın altına hiçbir zaman düşürmeyin. %100 olunca 10 dakika daha bekletip şarjdan çekin.
Edit: Şarj ederken kullanmayın, tüm antenleri( 3G, wi-fi, gps vs) kapalı tutun. Uçak modu değil, sim açık kalabilir.
Telefon çaldığında şarjdan çıkararak cevaplayın!

Bu sorunun cevabını bende hep merak etmişimdir. İlk alındığında telefona şarj konusunda nasıl muamele edilmelidir?
Yukarıda anlattığım şekilde yapılmalıdır. İlk veya sonra olması farketmiyor. Her zaman bu şekilde şarj edin ve kullanın.

Bu cihaz kaç amper veriyor ?
11720686_895016080535718_382671101_n.jpg

Şarj konusu açılmışken note4 um var, telefonu elimden bırakamıyorum şarj %15 olduğunda takıyorum ama hala devam ediyorum mesaj atmaya video izlemeye falan bir problem olurmu yada ne gibi olumsuz etkisi olur ? Ve hızlı şarj özelliğiyle yapıyorum şarjı herzaman.

Telefonu şarjda kullanma. Bırak şarj olsun. Zaten yarım saatte %60'a yaklaşıyor. Yarım saat boyunca farklı şeylerle ilgilenebilirsin. Sonra şarjdan çıkarır devam edersin. %60'da çıkarıp kullanmak zarar vermez ama şarjda kullanmak zarar verir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı