Zenfone 2 nasıldır?

Eğer önceden başka telefon kullandıysanız mesela G3 ile karşılaştırdığınızda ekranı sönük kalıyor kamerası da bir tık düşük kalıyor G3'e göre. Ama performansı konusunda sıkıntısı yok diyebilirim. Biraz fazla bellek kullanıyor ama yavaş yavaş çözüldüğünü söyleyebilirim. Telefonu 1-2 hafta açık tutarsanız fark edeceksiniz ki bellek kullanımınız normalden biraz fazla her ne kadar azaltmaya çalışsanız da. Bataryası iyi gider mi size bağlı eğer hep yüksek işlem gücü isteyen şeyler yapacaksanız takılma olmaması için performans modunda tutmalısınız, eğer normal modda kalırsanız 1 gün için yeterli bataryası var. Sabah %100 alıyorum akşam %20 civarlarında kalıyor şarja takıyorum. Kendi alma sebebim donanımının segmentine göre yüksek olmasıydı ileride güncelleme desteği bitince de farklı ROM'lar kurarak kullanmayı düşünüyorum.

Şu zamanlarda 1300 TL fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan biri. Bizzat kendim kullanıyorum. Bataryası bir günü fazlasıyla çıkarıyor. Oyun performansı çok iyi. Kısacası tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı