Zenfone 2 önerir misiniz ?

@Roq TyTaN "yeterli bir cihar değil" sözü insanlarda özellikleri kötüymüş gibi bir izlenim bırakıyor zaten ikinci mesajda belirttiğiniz gibi kötü yanları genel olarak tasarımı.

Yok saten ikinci mesajımda cihazın kötü olmadığını sadece diğer amiral gemisi telefonlarına kıyasla yetersiz dedim .Yoksa 4 gb ramı olan bir telefona kötü demek yakışık almaz.

Yukarda arkadaşlar yazmış nedenlerini ama illa ayrıntı istiyorsan.
Asus Zenfone 2'nin eksileri

- 5.5 inç bir telefon için biraz kalın ve ağır (fiyatına göre kabul edilebilir)
- Çerçeveler daha ince olabilirdi ayrıca kapasitif tuşlarda aydınlatma bulunmuyor
- Atom Z3580 güçlü bir işlemci. Fakat Intel'in bazı Android uygulamalarında hala stabilite eksikliği hissedilebiliyor. (Uygulama geliştiriciler güncelleme çıkardıkça, az olan sorunlar da geçecektir)

Alıntıdır.

Ha yok bunlar bahane diyorsan en büyük kayıpı Asus un telefon piyasasında yeni olması onu acemi yapıyor ve fark ettiysen ben cihaz kötü demedim sadece başka cihazlarla karşılaştırınca geride kalıyor.

Hocam bunlar tasarım ki kişiye göre değişir. Şu ana kadar gören kimse kalın demedi. Önceki Zenfone serilerinde çok fazla uygulama sorunu yaşanmadı bunlar çözülemeyecek şeyler değil. Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum daha bi sıkıntı ile karşılaşmadım. Kullanmayan kişiler telefonu alacak kişinin aklını karıştıyor.

Ha amiral gemileri ile karşılaştırıyorsan yetersiz olması normal. Ne kadar ekmek kadar köfte sonuçta. Kendi fiyat aralığında kullanıcının kriterlerine göre değişiklik gösterir. Kişi performans istiyorsa rakip biraz zor.

Tasarımına kötü diyenler telefonu ya incelememiştir ya da kötülüyordur , 2 haftadır kullanıyorum kavisli olduğu için kalın diyorlar ama telefon asla KALIN DEĞİL. Telefonun en kalın yeri 10.9 mm ise ne olmuş yani diğer tarafları da kalın demek olmuyor bu gidin bir inceleyin elinize alın beğenmezseniz sonra konuşursunuz buralarda duyduğunuz şeylere inanmayın telefon KALIN DEĞİL. Oldukça ergonomik bir yapıya sahip. Evet kasası plastik bu sizi rahatsız ederse tek kötü yanı bu diyebilirim almayabilirsiniz ama geri kalan her şeyiyle mükemmel bir telefon , intel işlemci bir sıkıntı çıkarmıyor. Çıkarsa bile bir güncelleme getirilerek düzeltilmesi oldukça basit ve an meselesi. İlk Zenfone serisi çıktığında da böyle deniliyordu ve şu an bir sıkıntısı yok. Z3580 , Apple A8'den sonra en az Thermal Throttling dediğimiz yani ısınınca performans düşüşü yaşayan işlemcidir. Bu arada Z2 ile Zenfone 2'nin 32 GB modeli arasında 250 TL bir fark var. Bütçeyi arttırmak olayına giriyor , arttırabilirse alabilir ama burada Zenfone 2'yi kötülemenin bir manası yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı