Zenfone 2 şarjın 6 saatte bitmesi

Çağrı Turhan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben zenfone 2 alalı 4 gün oldu. Şarjım 6 saatte bitiyor. İlk gün kullanım kılavuzunu okudum. Şarjla alakalı birşey yazmıyordu. Bugün PC'den baktığımda 8 saat şarj olması gerektiğini duydum.
Hard reset atıp , şarja taksam bu sorun düzelir mi yoksa servise veya garantiye mi vermeliyim ?
Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes şarjından şikayetçi fakat bende dün aldım 32 GB'lık modelini benim için yeterli geldi parlaklığı otoda kullanıyorum genellikle , güç tasarrufu modu olarak tüm işlerimde dengeli modu kullanıyorum performans moduna almaya gerek duymadım oyunlarda bir kasması falan da olmuyor dengeli modtayken , eğer çok aşırı gidiyor diyorsanız pili tüketen şeylerin % lerini atarsanız buraya screenshot alıp bir kontrol ederim bendekilerle. Android 5.0 olduğu için sistem biraz fazla yiyor ama inşallah güncellerler 5.1.1'e veya direk 6.0'a erken güncellerler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı