Zenfone 2 Tavsiyesi

32 İle bir harici yetermi yoksa 64gb ile dahamı rahat ederim

• Oy verenlerin toplamı
    5

yandex1

Hectopat
Daha fazla  
Yardıma daha doğrusu tavsiyeye ihtiyacım olan konu şu, ben yakın zamanda zenfone 2 alıcam ki eğer bu fiyat civarı bir telefon öneriniz varsa önerilere açığım ama soru şu ki telefonu biraz fazla kullanan birisiyim yani hafızasını kullanıyorum. Ha oyun olarak değil dosya olarak dolduruyorum. Acaba diyorum 64 gb bulursam onu mu almalıyım ve eğer alırsam hani uygulamalarda kasma gibi sıkıntılar olur mu? Bir de diyorum ki aparat ile harici diski mi takarakta kullansam bir sıkıntı olur mu?
Yoksa 32 mi önerirsiniz? Uzun süredir kullanan arkadaşlardan da yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

32GB yeterli olacaktır . 2 senedir 32GB kapasiteli note3 kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hafıza kaynaklı .
Müzik ve fotoğraflarını SD kartında tuttugunda hiçbir sorun olmuyor :)

Diyelim ki oldu , android 6 ile birlikte hafıza kartını dahili depolama olarak tanıtabiliceksin telefona bu sayede depolama ile iligli hiçbir sorun kalmayacak ( zenfone2 android 6 yı %100 alacak :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı