Zenfone 2 vs Huawei Mate 7

Bu iki cep telefonu arasında kararsız kaldım. Ben genel özellikleriyle ;

Kamerada;
Full HD 1080p Fotoğraf ve Video çekim kalitesi

Ekranda;
Full HD 1080 p Ekran

Batarya olarak da en olabilecek kuvvetli, uzun süre beni götürecek bir şarj süresi aramaktayım.

Benim için en lüx telefon standardı budur.

Huawei'nin 32 GB'lık ( bulabilirsem) telefonu veya Asus alma konusunda kararsızım ancak iki telefonunda işlemci özelliklerini bilemiyorum ikisini de tanımıyorum performans konusunda uzun vadede beni en çok hangisi mutlu eder bilemiyorum. Huawei şarj olsun tasarım olsun kamera olsun tatmin ediyor ancak işlemciden yana korkmaktayım yani bir sene sonra kanıya döner mi ?

Yine Asus için de öyle, yani birbirleri arasında performans farkları nedir onları da bilemiyorum. İlk açılışta biri diğerini sollarken- o sollayan cihaz bir sene sonra diğerinden geriye düşme ihtimali de olabilir mi ?

Ayrıca Huawei ve Asus'un telefonlar için teknik destekleri ne durumda ? Bizi mutsuz ederler mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei kendi işlemcisini kullanıyor, gayet iyi bir işlemci. Huawei'nin servisini bilmiyorum ama Asus'un mobil servisi Teleservice. Bundan da haz etmezsin.

Bence uzun ömürlü olarak Asus Zenfone 2 alabilirsin. Sizi üzmez diyorum. Huawei iyi telefon kullanmadım ama inceleme fırsatı buldum, şık bir telefon, ikisi arasında pek Fazla fark yok diye hatırlıyorum.

cevaplarınız için teşekkür ederim. asusun tasarımındansa mate 7 nin tasarımı beni kendisine çok çekmekte. bu yüzden yüksek bir ihtimal mate 7 alacağım. bütçe sıkıntımdan dolayı mate 8 i de bekleye bilirim yani almışken 64 bit olanı satın da alabilirim. kısmet ne gösterir bilemiyorum. cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı