Biraz absürt olacak ama: Şu iki telefon arasında kaldım açıkcası. Note 4 için bütçem yetiyor ama zenfone çok başarılı ve fiyat/performans olarak çok iyi olarak görüyorum. Sizin tavsiyelerinizi öğrenmek istedim.
Note 4 o paranın hakkını veriyor mu ?
Zenfone 2 geleceği nasıl olur ?
Note 4 paranın hakkını veriyor ben Note 4 almanı tavsiye ederim. Ama bütçen yetmiyor ise Zenfone' da senin işini görür. Zenfone' da iyi telefondur. Kullananların hepsi çok iyi telefon diyor.
Zenfone 2 64bit işletim sistemine sahip 4 gb ram modelide mevcut asus'un güncellemelerle ilgili namını duymuşsundur ve note 4'ün yarı fiyatına al kafanda cebinde rahat etsin
Asus da Samsung gibi geç güncelleme verir. Bizzat resmi açıklamaları var piyasadaki zenfonlara Android 5.0 nisanda verilecek. Hiç vermesinler daha iyi.
Note 4 ile Touchwiz sorunu yok. Kullanan insanlara danışabilirsiniz.
Ancak kalem ihtiyacınız yoksa, aradaki fiyat farkı çok olacak, zenfone tercihiniz olabilir.
İntel işlemcilerin pil performansının da iyi olmadığını hatırlatmak isterim.
Telefon ile yapılacaklar belli (Arama,Oyun,Internet,Sosyal,fotoğraf) başka yapabileceğiniz birşey yok maalesef benim tavsiyem f/p ürünleridir 2.300 telefona verilmez eğer para su gibiyse alınabilir.Tavsiyem Asus Zenfone