Zenfone 2'nin hangi modelini almalıyım?

Metada

Kilopat
Katılım
28 Şubat 2014
Mesajlar
75
Çözümler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Merhabalar.
Asus Zenfone 2 almaya karar verdim.
1099TL olan model de 16GB Hafıza - Intel® Atom™ Quad Core Z3560 (1.8GHz) işlemci
1299TL olan model de 32GB Hafıza - Intel® Atom™ Quad Core Z3580 (2.3GHz) işlemci

Ben daha önce Zenfone 6 kullandım, çok da memnun kaldım. Arızalandı ve para iadesi aldım. Şimdi Zenfone 2 alacağım ama karar veremediğim şeyler var.

Benim için hafıza önemli değil. Bu iki işlemci arasında 1299TL' lik modeli tercih edecek kadar büyük bir performans farkı olur mu?

Eğer çok büyük bir fark yoksa, 1099TL' lik modeli tercih etmek yerine işlemci mimarisindeki yeniliği ve 4GB RAM'i göz ardı ederek 899TL' ye Zenfone 6 almak mı daha mantıklı olur ?
 
Günlük kullanım için alacaksanız 1099 TL'lik olan rahatlıkla yetecektir fakat ben telefonu oyun için alacağım derseniz Modern Combat 5 , GTA:SA gibi oyunlar için 1299 TL'lik modeli almanız daha iyi olacaktır.
 
Almamalısın.
Zenfone 2 - Kopya.jpg

Fotoğrafa zoom yap ve balkon korkuluklarına bir bak resmen pastel boya fotoğrafın sol taraf komple gidik. Üstelik 2 mp sanki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum her Zenfone 2 yerine bunu yazacaksan boşuna uğraşma bunun yerine alınabilecek başka bir telefonun daha güzel görüntüsünü koy da görelim hangisi daha güzel karşılaştıralım bir de diğer özelliklerini karşılaştıralım sonra burada 2000 TL üstü bir telefon önerisi yapmadığımızdan bu kadar küçük ayrıntıları göz önünde bulundurmuyorum ben açıkçası. Eğer bulunduran varsa G4 seviyesinde telefonlara bakmalı.
 
Günlük kullanım için alacaksanız 1099 TL'lik olan rahatlıkla yetecektir fakat ben telefonu oyun için alacağım derseniz Modern Combat 5 , GTA:SA gibi oyunlar için 1299 TL'lik modeli almanız daha iyi olacaktır.
Oyun muhakkak oynayacağım fakat daha çok günlük kullanımda browser performansı olsun, HD film/video izlerken kasma vb. olmaması benim için önemli. Sanırım 1299TL olanı tercih edeceğim. GittiGidiyor üzerinde 30 Haziran'da göndereceğini söyleyen bir firma var. Fakat paralel ithalattan almak istemiyorum. Stok ne zaman gelecek bilginiz var mı?
Almamalısın. Fotoğrafa zoom yap ve balkon korkuluklarına bir bak resmen pastel boya fotoğrafın sol taraf komple gidik. Üstelik 2 mp sanki.
Daha önce Zenfone 6 kullandığım için kamera performansını biliyorum ve bana fazlasıyla yeteceğine eminim.
Adamlar 1299 TL'ye Canon kamera mı koyacaklar ?
Kesinlikle katılıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2.3 GHz işlemcili versiyonunu al ve 4 sene kullan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı