Zenfone 3 Android Nougat Kullananlar

Mehmet Dmr

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni telefonumda android marshmallow kullanıyorum. Android Nougat güncellemesi 2 aydan beri var. Fakat güncelledikten sonra bir sorun yaşar mıyım ? Herhangi bir kararsızlık veya stabilsizlik var mı ? Zenfone 3 kullanan ve android 7'ye geçen arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?

Çok saçma bir soru sorduğumu düşünmüyorum. Sadece zenfone 3 nougat sürümünde bir sorun var mı onu öğrenmek istedim. Yoksa tabi ki hemen güncellemek istiyorum. Asus zenfone 2 laser modelini android 6 sürümüne güncellediğim de batarya çok çabuk tükenmeye başladı. Sonradan öğrendim ki her marshmallow yükleyen aynı sorunu yaşamış. Tekrardan sürüm düşürmek istedim fakat uğraş istediği için uğraşamadım. Velhasıl kelam android 7 nougat güncellemesini yapmalı mıyım ? Yoksa biraz daha beklemeli miyim ? Bu konuyla ilgili kullanıcı yorumlarını bulamadığım için konu açma gereği duydum.
@BERWAR @FurkanEmir41

Güncelle ancak güncellemeyi yaptıktan sonra cihaza hard reset at çünkü eski Android sürümleri kendini tam olarak silemiyor o yüzden örneğin laser modelinde 6.0'a geçtiğinizde cihaza hard reset atmış olup eski sürüm artıklarını temizlemiş olsaydınız muhtemelen sorun yaşamazdınız.

Bunu bilmiyordum. Peki şuan bile Zenfone 2 laser'de denesem bir fayda alırım değil mi ? Zenfone 3 için 6 dan 7 ye geçtiğim zaman ilk önce fabrika ayarlarına çevirsem olmaz mı ? Cihaz 2-3 günlük olduğu için hemen hard reset atmak istemiyorum. Çünkü sanki bozmuşumda düzeltmek için atıyorum gibime geliyor. Herhangi bir sakıncası olmaz değil mi ?

Aşağıdaki link bana yeterli değil mi ?
ZenFone Hardware Reset (Sıfırlama)
Nougat güncellemesini indirdim. İndikten sonra güncelleyeceğim ve cihaz açıldığında kapatıp hard reset yapacağım. Son bir şey daha sormak istiyorum. Bu hard resetin bir zararı yok değil mi ? Şuana kadar hiç yapmadığım için tereddüt ediyorum. Çünkü her zaman bir şey olduğunda fabrika ayarlarına dönüyordum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı