Zenfone 3 ne zaman çıkar ?

Bora1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Zenfone 5 kullanıcısıyım. 2 yıl oldu artık değiştirmek istiyorum. Zenfone max almayı düşündüm ancak özellikleri açısından çok fazla bir farklı yok. Bildiğim kadarıyla Android sürümü aynı.
Zenfone 3 ne zaman çıkar? Fiyatı ne kadar olur?
İnternette araştırma yaptım ancak çok farklı bilgiler var. Kimi yerde Eylül ayında çıkacak yazıyor.
Bazı yerlerde 250 dolar olacağı, bazı yerlerde ise 2500-3000 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.
Saygılar...

Son düzenleyen: Moderatör:
ZenFone 2 Ocak 2015'de çıktı ama ülkemize Haziran 2015de geldi. Tam olarak bilmiyorum ama ZenFone 3'de Mayıs 2016'da çıktı. Eğer ZenFone 2ye göre konuşmak gerekirse , ülkemize tam 5 ay sonra çıkıyor. Yani ZenFone 3 tahminen ülkemize çıkış tarihi Ekim 2016 olur.

Dostum internette gördüğün fiyatların farklı olmasının sebebi Zenfone 3'lerde 3 tane model olması.
Zenfone 3_ ortalama 1.300.1.400'den gelir diye tahmin ediyorum
Zenfone 3 Ultra var 6.8inçlik tablet gibi telefon, 2.000 lirayı geçer sanırım
Zenfone 3 deluxe var Asus'un amiral gemisi SD820'li telefonu, o da 2.200 ile 2.500 arasında olacak gibi duruyor.
Geliş tarihleri ise yaklaştı kesinlikle beklemende fayda var :) Ekim 2016 da gelecektir, lansmanda da bu şekilde bilgi vermişlerdi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı